Persbericht: Op 13 mei vindt in het Sportcomplex Koning Willem Alexander in Hoofddorp de zesde editie van Fight League plaats. Dit keer is het een hele bijzondere, want er vind een kwalificatietoernooi plaats. De winnaar van dit toernooi mag gaan vechten op de ‘Grand Prix His Majesty King Mohamed VI Part 3’ in Tanger, het grootste kickboksevenement van Marokko.

Vechtsportfeest

Walid Hamid, Massaro Glunder, Melvin Wassing, Quincy Jones, Ilias Bulaid en Manaowan Sitsonpeenong zijn de kanshebbers op een plek in het koninklijke toernooi dat dit jaar in augustus zal gaan plaatsvinden. Eén van deze zes sterke vechters kan deze eer verdienen in Hoofddorp op 13 mei. Deze atleten komen in actie op kickboksevenementen over de hele wereld. Stuk voor stuk professionals die weten hoe je het publiek moet vermaken. Het is dus een garantie dat op 13 mei in Hoofddorp een verschrikkelijk leuk vechtsportfeest zal gaan worden gehouden.

Naast de hiervoor genoemde partijen zullen er in totaal 38 partijen te zien zijn. En wat is er nou leuker om al deze evenementen live mee te maken. Kaartjes kosten slechts € 25,- in de voorverkoop en € 35,- aan de deur.