Amir Khan gelooft dat de uitslag van het aanstaande gevecht tussen Floyd Mayweather Jr. en Conor McGregor in het voordeel van Mayweather Jr. zal eindigen.

Goede zaken

“Mayweather Jr. is op ieder vlak beter,” zei Khan tegen Gulf News. “Het is nauwelijks een echt gevecht te noemen. McGregor heeft geen achtergrond en ervaring in het boksen.”

De 30-jarige Brit denkt dat Mayweather Jr. de overwinning voortijdig binnensleept. Dat gebeurde in september 2012 voor het laatst toen hij Victor Ortiz op knock-out versloeg. “Ik durf een knock-out te voorspellen. Mayweather krijgt zijn eerste knock-out sinds hij Ricky Hatton op deze manier versloeg. Het zou voor Mayweather Jr. een mooi einde van zijn carrière zijn als hij een MMA-superster als McGregor knock-out slaat.”

Mocht McGregor verliezen dan weet Khan precies wat de UFC-vechter zal zeggen. “Hij kan altijd zeggen: ‘Ik ben geen bokser, ik ben een MMA-vechter’. Maar McGregor heeft niets te verliezen. Uiteindelijk zal hij zo’n 100 miljoen dollar verdienen. Dat zijn goede zaken.”