Het Palais des Sports de Gerland in de Franse stad Lyon is op 28 oktober het strijdtoneel van GLORY 47.

Frankrijk

De kickboksorganisatie bracht in juni nog een bezoek aan Parijs, maar reist voor haar volgende evenement af naar het zuidoosten van Frankrijk.

In de hoofdpartij van de avond verdedigt licht zwaargewicht kampioen Artem Vakhitov zijn titel tegen Ariel Machado. Vakhitov (26) heeft goede herinneringen aan Frankrijk. In dit land veroverde hij in maart 2016 de titel na een zege op Saulo Cavalari. De Rus was daarna te sterk voor respectievelijk Zack Mwekassa en opnieuw Cavalari.

Machado verzekerde zich van een gevecht om de titel door tijdens GLORY 38 het contender toernooi op zijn naam te schrijven.

Ook staat de avond in het teken van voormalig weltergewicht kampioen Cédric Doumbé. De Fransman, die onlangs zijn titel verloor aan Murthel Groenhart, hoopt zich met een overwinning op Yohan Lidon opnieuw in de titelrace te mengen.

De organisatie kondigde ook een contender toernooi bij de vedergewichten aan. Fabio Pinca, Anvar Boynazarov en Azize Hliali zijn drie van de vier deelnemers die in actie zullen komen.