Kendall Grove kan aan een zoektocht naar een nieuwe werkgever beginnen. Hij heeft van Bellator MMA te horen gekregen dat zij niet met hem verder willen.

“Ik geloof dat alles met een reden gebeurt”

Grove hoorde het nieuws enige tijd na zijn nederlaag tegen A.J. Matthews. Voor Da Spyder betekende die nederlaag zijn derde op rij.

Da Spyder is officieel ontslagen door Bellator MMA,” schreef Grove op Instagram. “Ik geloof dat alles met een reden gebeurt. Gods wegen zijn ondoorgrondelijk. Een aantal van de mooiste momenten uit mijn leven zijn voortgekomen uit slechte tijden.”

“Ik ga door. Het was een zwaar jaar waarin ik mijn broer, opa, vader en oom verloren ben. Daarom ga ik deze tijd gebruiken om van mijn kinderen en vrouw te houden.”

Grove (35) verwierf in 2006 internationale bekendheid door het derde seizoen van The Ultimate Fighter op zijn naam te schrijven. Hij vocht tot zijn ontslag in 2011 in totaal dertien keer bij de organisatie.

In oktober 2013 sloot Grove zich aan bij Bellator MMA. 18 maanden later verloor hij de strijd om de middengewichttitel van Brandon Halsey.