ONE Championship heeft aangekondigd dat Aung La N Sang op 29 juni zijn wereldtitel in het middengewicht zal verdedigen. Ken Hasegawa is zijn tegenstander in het Thuwunna Indoor Stadium in Rangoon.

Hard Knocks 365

Aung La N Sang heeft goede herinneringen aan Rangoon. Hij vocht er zijn laatste drie partijen die hij allemaal wist te winnen.

In juni legde de Burmese Python in de grootste stad van Myanmar beslag op de middengewichtitel. Hij versloeg de toen nog ongeslagen Vitaly Bigdash op punten en nam daarmee revanche voor de nederlaag die hij 6 maanden eerder leed tegen de Rus.

Aung La N Sang voegde in februari de licht zwaargewichtittel aan zijn palmares toe door Alexandre Machado binnen 56 seconden te verslaan.

Hasegawa maakt op 29 juni zijn opwachting bij ONE Championship. De Japanner stapt met een dosis zelfvertrouwen de kooi in. “Het is een eer om tegen Aung La N Sang te vechten voor de titel. Ik heb respect voor wat hij bereikt heeft, maar ik geloof dat ik zal winnen en mijn hand de lucht in zal gaan als de nieuwe wereldkampioen in het middengewicht.”

Aung La N Sang heeft zijn voorbereiding afwerkt in Fort Lauderdale bij Hard Knocks 365 onder leiding van de Nederlander Henri Hooft.