Een zege op Jumabieke Tuerxun heeft Andre Harrison de vierde plaats in het klassement van Professional Fighters League opgeleverd.

Madison Square Garden

De ongeslagen vedergewicht uit New York had donderdag in het Hulu Theater at Madison Square Garden geen kind aan de 32-jarige Chinees. Hij scoorde in iedere ronde één of meerdere takedowns, domineerde het gevecht zowel staand als op de grond en liet met name in de tweede ronde geen spaan heel van Tuerxun.

Harrison slaagde er echter niet in zijn opponent voortijdig uit te schakelen waardoor hij ‘slechts’ drie punten aan zijn dominante overwinning overhield.

Lance Palmer (5 punten), Steven Siler (6 punten) en Alexandra Almeida (6 punten) deden donderdag in hetzelfde klassement betere zaken. Palmer won zijn gevecht Bekbulat Magomedov in de tweede ronde op submission en sleepte vijf punten in de wacht.

Siler en Almeida waren al in de eerste ronde klaar met hun tegenstander waardoor ze met de volle score van zes punten aan de haal gingen. Omdat Almeida ruim drie minuten minder nodig had om zich van de overwinning te verzekeren gaat hij aan kop in het klassement.