Jorina Baars komt op 22 september voor het eerst sinds lange tijd in eigen land in actie. De kickbokster uit Den Helder maakt in Almere haar opwachting bij World Fighting League en treft een oude bekende.

Revanche

Baars treft in het Topsportcentrum in een zogenoemde Superfight Anissa Haddaoui.

De eerste ontmoeting tussen de dames dateert van 12 november 2011. De 4e ronde was destijds het eindstation voor Haddaoui nadat de ringarts ‘onterecht’ een gebroken neus  had geconstateerd. De zege werd door middel van technisch knock-out toegekend aan de nog altijd ongeslagen Baars.

Baars en Haddaoui boekte sindsdien grote successen. Baars zette zich in 2014 internationaal op de kaart door in Las Vegas Cris Cyborg te verslaan en Haddaoui won wereldtitels bij organisaties in Europe en Azië.

Baars: “Ik kijk enorm uit naar deze partij. Ik denk dat Anissa een waardige tegenstandster is. Het wordt een beukpartij! En het is voor mij nog leuker dat ik eindelijk weer eens in Nederland kan vechten. Nu kunnen al mijn fans eindelijk mijn partij live bekijken zonder ver te hoeven reizen.”

Haddaoui: “Deze partij moet er gewoon komen voor ons en voor alle kickboksfans! Dat Jorina ongeslagen is, dat maakt mij niet uit. Het gaat om de partij en niet om iemands record. Het is een mooie uitdaging voor beiden. De partij tussen Jorina en mij gaat komen. Tijd voor revanche!”