Naast Semmy Schilt is ook K-1 en MMA kampioen Alistair Overeem bezig met het helpen van de slachtoffers in Japan. De Golden Glory held heeft zijn hulp aangeboden aan het Red Cross, waar hij inmiddels als 7 Miljoen Dollar heeft gesmokkeld . Met zijn fans en niemand minder dan Ernesto Hoost aan zijn zijde, is hij tot dit grote bedrag gekomen. Alistair wilde op deze manier iets terug doen voor zijn fans, die hem in zijn carrière als vechter hebben gesteund.

De hulp zal hier niet eindigen, zo zal Alistair en het team van Golden Glory in samenwerking met Fight Game, 28 Mei een Glory World Series evenement in Moskou organiseren, waar een deel van de opbrengst gedoneerd wordt aan de slachtoffers van de Aardbeving.

Golden Glory sterren Alistair Overeem, Semmy Schilt, Gokhan Saki en Marloes Coenen, zullen ook te zien zijn in de film Amsterdam Heavy, die in primaire zal gaan op het Cannes Film Festival. Overeem en Schilt zullen ook de opkomende sterren worden in het nieuwe Microsoft Windows 7 telefoon/ Video spel, die in Japan uitkomt.