Almere timmert al jaren aan de weg op het gebied van vechtsport… Daysgym, Ropiegym, Simsongym en Second’s out zijn Almeerse sportscholen waar vele Top vechters uit voort groeien. Sinds kort heeft ook K-1 Kampioen Remy Bonsjaksy ook zijn eigen sportschool geopend in Almere.  Almere groeit niet alleen met haar inwoners, maar ook met haar talenten. Eric Zowa, Anthony Kane, Marco Pique, Denise Kielholtz, Mootje el Messaoudi, Kevin Bromet en Tisha Balentien zijn een van de talenten die onze Almeerse sportscholen voort brengen.

3 Juli zal er weer een spectaculair gala georganiseerd worden in het hartje van Almere.. de Grote markt!! De grote markt staat o.a. bekend als de uitgaansplek van Almere, met Mambo en Anno staat elke vrijdag en zaterdag de grote markt weer op z’n kop.. Zo zal zondag 3 Juli de grote markt gevuld worden met Bloed.. Zweet.. en Tranen.

De organisatie van Almere is nog druk bezig met de line-up voor dit spectaculaire open lucht gala, maar wat we wel al weten is dat de volgende vechters zullen knallen..

Eric Zowa vs Reduan ’’The Spartan’’ Cairo 95 kg
Yassin Lahmidi vs Ajay Balgobind 70 kg
Jermaine “JUMPA” vs Cerano Voorn 80 kg
En een top jeugd partij tussen twee van nederlands grootste jeugd talenten:
Tyjani Bezatati vs Illias Enachi

Verder staan er toppers zoals Anthony ’’Kabouter’’ Kane, Denise ’’Femme-fatal’’ Kielholtz, Aziz Kallah, Kevin Bromet, Boeda, Kevin Hijer, Mootje el Messaoud, Regilio Hospers, Steve Poort, Rocky de Bunt, Dangelo Marshall, Marcel van Bekkum en nog veel top talenten uit almere en omstreden

Verdere Informatie volgt nog..