De hele avond draaide om de terug keer van The Iron Lady, die na drie jaar niet meer op eigen bodem heeft gevochten.  24 Januari vocht Germaine de Randamie tegen Stephanie Webber op  het bekende MMA evenement, Strikforce. Hier won ze met een harde goed geplaatste rechter knie, op KO. Door haar fenomenale record met kickboksen, waaronder 10 wereld titels, wordt haar naam nu ook steeds groter binnen de MMA wereld.

 Vandaag vocht ze haar 46 ste kickboks partij tegen Lena Buijtendijk. Promotor Angelo Rosalia van NGW had het gepresteerd om na drie jaar The Iron Lady weer op eigen bodem te laten vechten. Vanaf de eerste bel controleerde Germaine de partij en bestookte Lena met harde technieken. Deze moest af en toe fikse beuken incasseren waar velen op waren gaan zitten maar Lena bleef staan en dapper terugknokken. Vooral enkele knieën naar het hoofd kwamen stevig door. Aan het einde van de 3e ronde moest zij in de hoek gedreven nog 8-tellen incasseren maar haalde het einde van de ronde en daarmee ook van de partij. Germaine liet zien ongenaakbaar te zijn en wie ter wereld er dan ook deze avond tegen The Iron Lady in de ring had gestaan had geen beter resultaat kunnen boeken. Na afloop liet zij weten blij te zijn weer in haar stad te hebben gevochten en wat haar betreft was het niet de laatste keer geweest. Lena bedankte Germaine voor deze partij en liet weten het ook een keer te willen doen op MMA regels. Waarvan wij hopen dat deze hier in Nederland gaat plaatsvinden.

 Kevin Bromet ( Daysgym) vs Keiry Ramos
De tweede spectaculaire partij van de avond, was die van Kevin Bromet tegen Keiry Ramos. Op de weging waren beide heren erg vriendelijk tegen elkaar, maar dit werd wel anders in de ring. De KO van de avond was die van Kevin Bromet, die met een mooie lichaams knie Keiry Ramos uitschakelde om zijn lever.

Een partij waar veel ophef over was, was de partij tussen Youssef Yacoubi en Michael Sing Fat. Op de weging was er al veel spanning tussen deze twee, dit kwam ook deels doordat Youssef iets zwaarder bleek te zijn, dan was afgesproken. Daarnaast was dit een rematch, waar Youssef te laatste keer als winnaar uit kwam. De partij was voor het publiek fantastisch om te zien. Beide heren maakte er een slugfestijn van, waarin Youssef te overhand in had. Youssef gooide al zijn energie in zijn stoten en trappen, en probeerde Micheal naar het canvas te slaan. Winnaar op punten Youssef Yacoubi.

De Hoofdpartij was een Nederlandse Titel gevecht van de WFCA tussen Rodney Glunder vs Mohammed Boubkari. Mohammed ook wel bekend als Grote Mo, ging gelijk in volle vaart naar voren en kreeg de ervaren Rodney in zijn achteruit.  Met zijn knieën naar hoofd, bereikte hij regelmatig het hoofd van Rodney die vervolgens ook 8-tellen kreeg.  De terechte winnaar van de WFCA Nederlandse titel was Grote Mo,