Deze Rijkerstriker® Bokstraining Seminar is voor Pro, Amateur & Recreatieve Boksers en Vechters, zowel mannen als vrouwen.

Deze seminar bestaat uit nieuwe, uitgewerkte fysieke en mentale boks & combat training met de nadruk op bokstechnieken en tactiek volgens het Rijkerstriker® Bokstraining Systeem.
Naast boks en combat training deelt Lucia haar ervaring en kennis over: Mind-body focus, controle training, en vele andere peak performance gerelateerde onderwerpen.

Lucia zal ook haar recente ervaring met Manny Pacquiao (werelds beste vechter van de 21st eeuw) en met de Shoalin Meesters, (de grootmeesters van de Vechtsport in Mind Body controle) met ons delen.

LOCATIE
De seminar vindt plaats bij All Sports Amstelveen
Van der Hooplaan 237
1185 LN Amstelveen
Op www.allsports.nl vind je een route-planner

PROGRAMMA
13.45 – 15.00 Seminar deel I
15.00 – 15.15 Korte pauze
15.15 – 16.30 Seminar deel II
16.30 – 17.00 Vragen en antwoorden, verloting en groepsfoto

(Kom op tijd!)

KOSTEN
De seminar kost 89 euro per persoon
Korting van 20 euro, dus 69 euro per persoon:
– voor jongeren van 15-18 jaar
– eerdere deelnemers en prive clienten van RSC, Lucia Rijker
– groepen van tenminste 6 personen van dezelfde sportschool
– Actieve amateur – boksers

AANMELDEN
Op www.rijkerstriker.com en www.luciarijker.net vind je een Paypal button die je naar de betaling voor de seminar leidt. De betaling is meteen je aanmelding voor de seminar. (Indien je geen creditcard hebt, neem dan even contact op met Diane)

CONTACT
Voor meer informatie over de seminar kun je kijken op www.luciarijker.net. Of contact opnemen met diane@rijkerstriker.com