24 Juni zal de volgende 145-pond match plaatsvinden, Julia’’ the Jewel’’ Budd tegen Germaine’’The Iron lady’’ de Randamie. Deze match is toegevoegd in het hoofdprogramma van de Strikeforce Challengers 16, dat gehouden wordt in Kent, Washington. Budd wil graag iets goed maken, na haar verlies partij tegen de Randamie in Mei 2008 op Muay Thai regels.

De Randamie won afgelopen 24 Januari in de eerste ronde op Knock-out tegen Stephanie Webber en heeft na 2008 nog nooit verloren in het MMA circuit. Budd won op een indrukkwekkende manier van Shana Olsen, maar verloor in de eerste ronde na 14 seconde op KO van Amanda Nunes, op Strikeforce Challengers 13.

Budd heeft een record van 1-1-0 MMA en 7-1-0 op Muay Thai. Haar enigste verlies partij op Muay Thai regels was in de eerste ronde op KO, door Germaine de Randamie. Na Budd’s overwinning op Olsen, werd er al snel gesproken over een match tegen Strikeforce Middleweight kampioen Cristiane Cyborg Santos, maar na haar nederlaag tegen Nunes is Budd niet langer de runner-up voor de titel.

De Randamie heeft een record van 2-1-0 MMA en 49-0-0 op Muay Thai. Ze staat ook wel bekend als de beste vrouwelijke kickbokser ter wereld.  In December 2008 vocht de Randamie tegen de wereld kampioene Brazilian Jiu-jitsu Vanessa Porto. Ze verloor doormiddel van een arm klem in de eerste ronde. Twee jaar later verscheen de Randamie opnieuw in de kooi en won na drie rondes op jury beslissing en vervolgens op KO van Stephanie Webber.

De rematch Jullie Budd vs Germaine de Randamie wordt een interessant gevecht, als de Randamie zou winnen zal ze in de schijnwerpers staan voor een MMA titel.