Mma ster Gina Carano zal nog even moeten wachten om de kooi te kunnen betreden. Strikeforce CEO Scott Coker heeft dit sinds kort bekend gemaakt in een open media persconferentie. Hij meldde hier dat Carano niet zal vechten aankomende 18 Juni tegen Sarah D’Alelio. Coker vertelde dat Carano geen medische goedkeuring heeft gehad van haar dokter.

Carano verteld het volgende’’ ik ben heel erg teleurgesteld dat ik niet kan vechten 18 juni. Ik zou graag mijn coach Greg Jackson willen bedanken..”

Carano’s comeback was gepland voor the main card op Strikeforce, Overeem vs Werdum, wat uitgezonden wordt op Showtime. Hier zal dus de tweede kwartfinale gaan plaats vinden van het heavyweight mma toernooi.

Coker vertelde het volgende over de situatie,’’ ik weet dat ze heel erg teleurgesteld is, want we spraken haar kort geleden nog over de medische afkeuring. Het is een onbegrijpelijke situatie, en we zullen nu verder moeten gaan met het KJ Noons-(Masvidal) gevecht. We hebben op dit moment nog geen verdere informatie over de zaak van Carano’’.

Ook vertelde Coker dat D’Alelio nog geen andere tegenstander heeft voor de Dallas kaart, en dat het nog onzeker was of ze überhaupt nog zal gaan vechten op dit evenement. Coker hoopt dat volgende week dinsdag het officieel duidelijk zal zijn of D’Alelio nog een partij zal vechten.

Carano zou in Dallas haar eerste comeback partij vechten, na het verlies in Augustus 2009 van Cristaine’’ Cyborg’’ Santos. Hier vochten ze om de titel in het middengewicht. Ze was na dit gevecht gestopt met vechten, om aan haar film carrière te gaan beginnen inclusief haar rol in ‘’Haywire’’.

Het wordt nu nog onzekerder of we Gina Carano ooit nog in de kooi terug zullen zien.