Na een lange zaterdag worden vandaag de finales gevochten. De meeste vechter hebben gisteren twee partijen moeten vechten, en daarnaast waren er ook vechters bij die meteen gekwalificeerd waren voor de finale van vandaag.


 

De meeste jeugdvechters kijken op tegen Badr Hari, ze vinden hem goed en sterk en hopen uiteindelijk ooit tegen hem te mogen vechten. De k-1 en It’s Showtime is hun eind doel en ze hopen vandaag hun eerste titel te pakken

Het aantal sportscholen vallen hier extreem op, zo heeft Tooy Gym 3 verschrikkelijke strijders met ontzettend veel power en heeft Mauy Thai Vlaardingen 2 hele leuke dames vechtertjes die buiten de ring echte poppetjes zijn en in de ring veranderen in kleine leeuwinnen. Vandaag wordt het extra spannend,  wie gaat er vandoor met die Nederlandse Jeugdtitel ?
 
 
De lichtste gewichten beginnen, en ondanks de korte lengtes strijden ze als echte leeuwen in de ring om die Nederlandse titel te veroveren.  Je kunt in hun blikken zien dat er totaal geen angst is en die blik in hun ogen laten zien dat ze vandaag zijn gekomen om te knokken!!

Dewshalin Slagtand vs Iham El Hahou
Iham komt op met Appa ik heb schijt aan de overheid en daar veranderd een lief klein meisje in een beest. Dewshalin heb ik vaker zien vechten en ben echt onder de indruk van dit kleine meisje met een echt vechtershart. De 1ste ronde beginnen beide dames meteen fel tegen elkaar te boksen, en proberen het af te maken met een trap. Het voordeel begint naar Iham toe te trekken. In de tweede ronde begint Iham gelijk weer met een serie stoten en trappen. Slagtand weet hier geen antwoord op, waarop de scheidsrechter de partij staakt. Iham El hahoudi wint op Opgaven

Youssef Ballah vs Ambesham ad Tarazzi
Ik heb nog nooit zulke kleine soldaten gezien. Wat was dit een prachtig gezicht om te zien, hoe klein en hoe sterk deze mannetjes waren.  In de 1ste ronde rennen de twee mannetjes op elkaar af en beginnen met de handen laag te stoten en te trappen.  Beide mannetjes maken mooie combinaties en proberen alles af te maken met trappen. Deze partij was echt een genot om naar te kijken, want wat waren deze talenten goed. Ambesham ad Tarazzi  wint op punten.

Guilaume Pinas vs Jhamal van Dams
Deze jonge talenten waren allebei familie van de groten heren in deze sportwereld. Het zoontje van Lloyd van Dams, was mij van te voren al ingefluisterd om hem goed in de gaten te houden. In de 1ste ronde scoort Jhamal veel met mooie bokscombinaties afmakend met een trap. In de 2de ronde gooit Jhamal een aantal mooie highkicks uit en in de clinch is hij zo zorgvuldig bezig dat Guilaume nog steeds geen antwoord heeft. De 3de ronde komt Guilaume een beetje terug met een mooie frontkick naar het gezicht van Jhamal. Uiteindelijk weet Jhamal weer de clinch op te zoeken en scoort hier veel punten. Uiteindelijk in de laatste rondes blijft Jhamal overheersen en is het echt voltreffelijk om te zien hoe dit kleine mannetje te werk gaat. Zeker een groot talent waar we veel van gaan horen in de toekomst. Winnaar op punten Jhamal van Dams.

Million Manhoef vs Ahmed Hasnan ( Million Winnaar Stijlprijs)
Million komt op met de zijn vader en met de muziek van zijn vader. Heel gefocucest en de lust om te vechten komt hij de ring in. In de 1ste ronde rent Ahamed op Million af en gooit daar af en toe nog een stoot uit. Million probeert er omheen te springen. In de 2de ronde komt Million goed terug en voor een klein mannetje maakt hij harde stoten op het gelaat van Ahmed. In de 3de ronde luister Million goed naar zijn hoe en probeert weg te stappen zondra Ahmed op hem af komt rennen. Ahmed probeert de clinch op te zoeken. In de 4de ronde rent Ahmed achter Million aan om hem vast tepakken, waarop Million harde stoten op antwoord. In de 5de ronde geeft Million een aantal mooie linker trappen, waar Ahamed geen antwoord op heeft.  Ahmed Hasnan wint op punten.

Mouad Harak vs Burak Ilgin
De stairdown begint al vol passie, want beide heren laten zien dat ze absoluut niet bang zijn voor elkaar. In de 1ste ronde worden er veel trappen uitgedeeld en zoeken beide heren veel de clinch op. In de 2de rond maakt Burak veel mooie highkicks en back round kicks die geconcentreerd zijn tegenstander raken. In de 3de ronde krijgt Burak steeds meer zelfvertrouwen en danst vrolijk om zijn tegenstander heen. In de laatste twee rondes weet Mouad nog steeds geen antwoord op de soepele trappen van Burak. Winnaar op punten Burak Ilgin.

Georgina vd Linden vs Amal Nassiri
Georgina komt op met maar liefst 5 verbluffende titels, en stapt de ring in vol zelfvertrouwen. Georgina begint gelijk fel, en komt met harde en voltreffende stoten combinaties waar ze het afmaakt met een trap op het lichaam. Amal voelt de trap en begin te huilen. De scheidrechter telt Amal uit en Georgina vd Linden wint op TKO. Dit is zeker een dame waar iedereen in de toekomst rekening mee moet gaan houden.

Ayoub Aulouine vs Imad Lamaay
Ayoub is een groot talent uit de school van Verre Oosten. R1N sprak Ayoub voor zijn wedstrijd en dit mannetje was zeer te spreken over zijn toekomst. Hij hoopt een proffesionele kickbokser te worden en kijkt op tegen Badr Hari. Hij belooft ons vandaag zijn vierde titel binnen te slepen. In de 1ste ronde gaat de strijd een beetje gelijk op, Imad laat niet zomaar kaas van zijn brood af eten. In de 2de ronde laat Ayoub zien waarom hij al 3 titel op zijn naam heeft staan. Met mooie trappen en bokscombinaties scoort hij veel punten. In de 3de ronde komt Imad terug met trappen, die helaas voor hem gelijk worden gecounterd door Ayoub. In de 4de ronde word Ayoub steeds sterker en scoort veel met trappen en in de clinch. Uiteindlijk bewijst de laatste ronde dat Ayoub die vierde titel verdient. Winnaar op Punten Ayoub Aulouine.

Aleysha Smol vs Sandy van Beers
Beide dames komen uit het nest van Team Pinas, en worden dus niet begeleid door hun hoofdcoach. Sandy begint gelijk in de 1ste ronde met een aantal felle serie stoten. Hier weet Aleysha geen antwoord op, waardoor de scheidsrechter Aleysha uit telt. Winnaar op TKO Sandy van Beers.

Yassine Idir vs Hamza El Bakkali
Yassine is een groot talent uit de stal van Daysgym. 10 april won hij op een verbluffende wijze van Ouasama van Pacration de UMC Nederlandse titel en gistere won hij zijn laatste partij weer op TKO. Yassine hoopt uiteindelijk op I’ts Showtime te mogen vechten net als zijn grote voorbeeld Mootje Khamal. Ook kijkt hij erg veel op tegen zijn trainer Dayon Mungra, die hem door dik en dun steunt.  Vandaag heeft Yassine nog meer energie en wil niets liever dan een tweede titel opzak.  Yassine komt gelijk na de eerste bel op Hamza af en maakt een aantal harde serie stoten. Uiteindelijk pakt die Hamza vast en plaatst een harde knie op het lichaam van Hamza. Hamza zakt door zijn knieën en wordt uit geteld door de scheidsrechter. Winnaar op TKO Yassine Idir.

Tristan Lewis vs Brahim Akdi
Brahim begint gelijk naar voren te vechten en maakt veel boks combinaties. Tristan weet hier geen antwoord op. In de 2de ronde probeert Tristan goed terug te vechten, maar wordt te snel gecounterd door Brahim die af en toe een paar mooie rechter highkicks maakt. In de 3de ronde blijft Brahim meer punten scoren, maar houd Tristan goed stand en geeft niet zomaar op. In de 4de ronde blijft Brahim scoren met rechter highkicks en uiteindelijk in de 5de ronde wint Brahim Akdi op punten. Maar alle respect voor Tristan Lewis die zich niet zomaar overgaf.

Davy Plieger vs Faissal Haryouli
Faissal beweegt goed om zijn tegenstander heen, en maakt af en toe nog een schijnbeweging. In de 2de ronde worden beide heren steeds agressiever en loopt het tot nu toe nog over een weer. In de 3de ronde counteren beide heren met boks combinaties, maar Davy scoort een lichte voorsprong. In de 4de ronde scoort Davy veel met boksen en trappen. Zo eindigt hij ook deze partij. Winnaar op punten Davy Plieger.

Esma Hasstras vs Tisha Balentien
Esma en Tisha worden beide naar de ring toe geroepen, want Esma kon helaas niet vechten vanwege een blessure. Tisha wint op Medische Interventie.

Mahir El Hahaoui vs Tony Jas
Tony Jas strijd vandaag om zijn 2de Nederlandse titel. De 1ste ronde wordt Tony overtroffen door Mahir de veel punten scoort met zijn bokscombinaties. In de 2de ronde komt Tony terug en drukt Mahir in zijn achteruit. Dit doet hij vervolgens ook in de laatste rondes, waarmee hij Mahir in zijn achteruit drukt en veel combinaties plaatst. De lowkicks gaan over en weer, waar Tony iets meer punten mee scoort.  Mahir lijkt hierdoor onder de indruk te zijn, en geeft al min of meer op. Winnaar op punten Tony Jas.

Oussama Ajouaou vs Nasserdine Chams
De 1ste ronde zoeken beide heren gelijk de clinch op en scoren veel punten met knieen. In de 2de ronde blijven beide heren veel clinchen, waar af en toe nog geworpen in wordt. In de 3de ronde brengt Oussama steeds meer de winst naar hem toen en scoort veel met combinaties. In de laatste rondes blijft Oussama dit nog steeds doen en scoort hiermee veel punten, waar Nadderine geen antwoord op weet. Winnaar op punten Nasserdine Chams.

Sanne Smits vs Kristine Nouri
In de 1ste ronde beginnen de dames met een aantal bokscombinaties, waar Sanne Kristine in haar achteruit door zet. In de 2de ronde gaat dit nog steeds door en drijft Sanne Kristine in haar achteruit. Sanne brengt langzaam het voordeel naar zich toe. Kristine schud al een aantal keer met haar hoofd en zit er totaal doorheen. In de laatste rondes brengt Sanne het tempo nog meer omhoog en zit Kristine er doorheen. Toch is het knap dat ze alle vijf de rondes heeft uitgevochten. Winnaar op punten Sanne Smits.

Faris el Abassi vs Ruchenne Libera
Beide heren beginnen wild met trappen en stoten. In de 2de ronde maakt Faris harde directe stoten naar het gezicht van Ruchenne. Er worden veel zwaai stoten gegeven. Faris krijgt een licht voordeel, ook omdat hij in de clinch meer scoort.  In de rondes die volgen geeft Faris nog een aantal harde stoten naar het gezicht van Ruchenne die hier helaas geen antwoord op lijkt te hebben. Winnaar op punten Faris el Abassi.

Nahim Afani vs Ilias Ennachaichi
Ilias is een groot talent die onder de begeleiding van Ghalid Bourdif veel winst partijen op zijn naam heeft staan. In de eerste ronde komt Nahim naar voren, waarop Ilias mooi weg draait en counterd met stoten. In de 2de ronde wordt er veel geclinch waar Ilias veel punten in scoort. In de 3de ronde overheerst Ilias nog meer de partij door het tempo omhoog te gooien. In de laatste ronde maakt Ilias veel punten met zijn combinaties en maakt alles af met harde trappen. Winnaar op punten Ilias Ennachaichi.

Come Stouten vs Rafih El Kalfi
Beide heren scoren geconcentreerd hun punten met boks combinaties. De 1ste ronde gaat een beetje gelijk op, maar toch scoort Rafih iets meer punten. Dit vervolgt ook in de rondes die erna komen, beide heren willen heel graag, maar Rafih scoort net iets meer punten in de clinch. Mooie partij om te zien. Winnaar op punten Rafih El Kalfi.
 
Chelina Chirino vs Omeima Igamhiouen
Voor Omeima was het vandaag haar tweede partij en ze heeft er ontzettend veel zin. Chelina die pas 11 jaar is , is erg gedreven om die titel te winnen. Beide dames beginnen actief en laten zien dat ze als winnaar de ring uit willen komen. Chelina heeft na de eerste ronde een licht voordeel. In de 2de ronde zet Chelina aan, waardoor Omeima neer gaat. Chelina  Chirino wint doormiddel van TKO.

Enez Ilgin vs Rafik Kassi
Beide heren beginnen met veel trappen, en vooral Rafik pakt zijn punten in de clinch. Enez weet niet meer zo goed, hoe hij zijn spelletje verder moet spelen. In de 3de ronde wordt er veel geclinch waar Rafik de overhand in heeft. In de laatste rondes weet Enez nog steeds niet hoe hij goed zijn punten moet pakken, Rafik probeert Enez goed op afstand te houden. Rafik Kassi wint op punten.
 
Daan van Dungen vs Demien Gokoel
Demien Gokoel is een groot talent en heeft ontzettend veel power in zijn techniek. Het sterkte verschil tussen deze twee heren, was van te voren al duidelijk. Demien oogt veel sterker. Demien begint met een draai trap, die Daan mist. Vervolgens pakt Demien de clinch en vervolgt zijn strijd met een aantal harde stoten series. Daan gaat neer en wordt uitgeteld door de scheidsrechter.  Wat een mooi partij en Demien is zeker een vechter waar we in de toekomst veel van gaan horen! Winnaar op TKO Demien Gokoel.
 
Soraya Bounida vs Charlotte Kielholtz
Wegens een blessure geeft Charlotte de partij van te voren op en wint Soraya de Nederlandse titel. Winnaar op Opgave Soray Bounida.

Endy Semeleer vs Mohammed Ali
In het eerste opzicht hebben deze twee heren een enorm groot lengte verschil. In de eerste ronde beginnen beide heren met veel clinch werk , wat in het voordeel werkt voor Mo.  In de 2de ronde komt Endy goed door met stoten afmakend met lowkicks. In de 3de ronde komt Mo weer terug en houdt Endy goed op afstand. In de laatste ronde oogt Mohammed erg moe en pakt Andy ondertussen goed zijn punten met stoten. Winnaar op punten Endy Semeleer

Seda Buzkurt vs Najewa de Groot ( Seda Winnares stijlprijs)
Najewa komt echt uit een vecht familie en wilt zich zelf vandaag bewijzen dat zei die Nederlandse titel verdient. Seda is erg geconcentreerd op en heeft het publiek al voor zich weten te winnen. In de 1ste ronde komt Seda naar voren en combineert goed met haar lowkicks. Najewa vecht in haar achteruit en gooit er af en toe een highkick uit. In de 2de ronde komt Seda weer naar voren en bokst  veel, Najewa probeert goed weg te draaien. In de 3de ronde gaat het spelletje opnieuw naar voren en naar achteren, Seda heeft mooie harde rechter lowkicks en Najewa blijft scoren met haar highkicks. In de laatste rondes heeft Najewa het een beetje weg en zit de moed er niet echt meer in. Seda maakt daar nog meer gebruik van en blijft naar voren gaan. Beide dames hebben echt een vechtershart en hebben het publiek laten zien dat Dames wel kunnen knokken. Winnaar op punten Seda Buskurt

Yessin Foulouh vs Adil Azzahi
Beide heren ogen erg sterk en in de 1ste ronde komt Yessin gelijk met keiharde stoten naar het lichaam en gezicht van Yessin. In de 2de ronde is het weer ongelofelijk om te zien hoe veel kracht Yassing heeft. Yassin is ook een van de talenten van Tooy Gym. In de 3de ronde geeft Yessin een harde lcihaams stoot, waardoor Adil inzakt. Hij maakt het af met een aantal harde stoten series. Adil wordt uit geteld. Yessin Foulouh winnaar TKO.

Zakkaria el Bahrani vs Gino Kapiters
Gino begint gelijk met een aantal harde serie stoten. In de laatste 10 seconden komt Zakkaria terug en combineert met trappen en stoten. In de 2de ronde blijft Gino sterk en pakt veel punten in de clinch. De 3de ronde begint Zakkaria weer een beetje wakker te wordenen pakt zijn punten. Gino geeft ondertussen veel lowkicks en veel van zijn stoten mist hij. In de 4de ronde komt Gino weer terug en stapt nu in bij zijn stoten, waardoor zie Zakkaria wel raakt. De laatste ronde komt Zakkaria weer terug, maar Gino geeft zich niet zomaar gewonnen. Winnaar op punten Gino Kapiters

Kelsey van Toor vs Joeri Takes
In de 1ste ronde komt Kelsey met harde stoten. In de 2de ronde krijgt Kelsey een openbare waarschuwing voor trappen naar het kruis. In de 3de ronde komt Joeri goed terug en pakt veel punten in de clinch. Ook zijn combinaties, maakt hij goed af. In de 4de ronde komt Kelsey met een harde links rechts, maar Joeri lijkt hier niet onder de indruk van te zijn. In de 5de ronde geeft Joeri nog meer gas en overtreft Kelsey hiermee. Wat een knok partij!! Winnaar op punten Joeri Takes

Mohammed el Gharmaouchi vs Andy John
Mohammed komt met zwaai stoten en probeert heel onbeheerd Andy in zijn achteruit te zetten. Andy wacht te lang, en laat Mohammed in zijn spel komen. In de 2de ronde komt Mohammed weer naar voren en zwaait met zijn stoten. In de clinch werpt die Andy, en Andy komt vervolgens niet in zijn spel.  In de 3de ronde wacht Andy weer te lang en vergeet zijn punten te pakken. In de laatste rondes blijf Mo zijn punten pakken in het boks werk en geeft Andy niet de kans om zijn punten te pakken. Winnaar op punten Mohammed el Gharmaouchi

Kevin Heyer vs Hans Kleine
Kevin staat bekend om zijn power en wils kracht en heeft merendeels van zijn partijen voortijdig weten te winnen.  In het eerste opzicht is er een klein lengte verschil tussen beide heren. In de 1ste ronde begint Hans met een rechter trap naar het lichaam die wordt gecounterd door Kevin met een serie stoten. De heren gaan de slagenwisseling met elkaar aan. In de 2de ronde combineert Kevin met stoten en maakt af met harde lichaam knieën.  In de 3de ronde komt Hans terug met zijn handen laag gaat hij de slagenwisseling aan met Kevin. Kevin pakt veel punten in de clinch. In de 4de ronde maakt Kevin harde stoten en gooit hij er af en toe een aantal duwtrappen uit. In de laatste ronde geven beide heren alles wat ze hebben en wordt het publiek gek. De stoten gaan over en weer, en Kevin lijkt er de overhand in  te hebben. Wat een mooie partij!! Kevin Heyer winnaar op punten

Foto verslag Finale partijen