IT’S SHOWTIME organiseert op 28 januari 2012 een megagroot IT’S SHOWTIME-evenement in Nederland.

Zowel de locatie als de volledige matchmaking worden binnenkort bekendgemaakt.

De onderhandelingen met de vechters zijn op dit moment in volle gang. Enkele vechters die zeker op dit evenement zullen vechten, zijn Badr Hari, Tyrone Spong, Hesdy Gerges, Daniel Ghita en Ben Edwards.

Op deze avond zullen maar liefst 12 top partijen te bewonderen zijn. Graag zouden wij ook vernemen wie u het liefst tegen Badr Hari zou willen zien vechten. Dit evenement zal misschien wel het allermooiste en sterkst bezette IT’S SHOWTIME-evenement ooit worden. De locatie, welke binnenkort bekend gemaakt wordt, zal voor maximaal 5000 mensen toegankelijk worden, en tevens gaan er maar 50 exclusieve viptafels in de verkoop.

De verkoop start zaterdag 15 oktober en de volledige matchmaking is eind september bekend. Houd onze website www.fight.nl in de gaten of download onze gratis app op uw smartphone.

In eerste instantie hadden we dit evenement gepland voor het einde van dit jaar, maar omdat wij nog steeds signalen krijgen vanuit Japan dat ze alsnog dit jaar in oktober een laatste 16 (Final Elimination), en begin december de laatste 8 (finale) willen organiseren, hebben wij besloten om de K-1 de ruimte en gelegenheid te geven om dit te realiseren, omdat dit de sport in zijn algemeenheid ten goede komt.

In ieder geval zal het jaar 2012 in Nederland knallend beginnen.