Aanstaande zondag Leeuwarden “Fighting Events’’. Zoals reeds bekendgemaakt wordt het gala georganiseerd op 30 oktober in sporthal het Kalverdijkje.

De hoofdpartij van deze avond zal gestreden worden tussen Michael Duut wiens nieuwe sportschool Mejiro Gym Friesland(voorheen KB Groningen) is en Jairzinho “Bigi Boi” Rozenstruik wie onder management van Slamm staat.

De volgende A-klasse partij van de avond zou gestreden worden door Beau Kapila van Aihato Gym tegen Petro Sedarous van Team Gunyar. Na zijn laatste winstpartij tegen Dave van de Ploeg is Beau Kapila een tijdje uit de running geweest, je kan dus zeggen dat hij bezig is met een comeback.

Op de matchmaking staan overigens 4 B-klasse partijen. Zover bekend strijd de nog altijd ongeslagen Dennis Smith van Mejiro Gym Friesland tegen Mert Ciprian van Celen Gym Harderwijk. Er is ook al bekend dat Marijn de Lange en Bernardus van Maaren beide van Aihato Gym deze avond het canvas zullen betreden. Meer nieuws kunt u hier laten vinden………………..

{picasa=”Testtesttest”}