Train als een professioneel vechter in UFC Personal Trainer met Leg Strap! Kies je eigen Mixed Martial Arts trainer voor persoonlijke begeleiding en vecht jezelf naar een betere conditie en een strakker lichaam. UFC Personal Trainer met Leg Strap wordt geleverd met een speciaal accessoire waarmee je beenoefeningen nog intenser worden.

UFC Personal Trainer met Leg Strap leert je met behulp van uitdagende oefeningen snel calorieën te verbranden. Met fitnessoefeningen die rechtstreeks uit de UFC-sport komen versterk je snel je spieren en leer je opvallende bewegingen in een compleet en persoonlijk fitnessprogramma!

Leer nieuwe martial arts-oefeningen, train technieken en meet jezelf een gezonde levensstijl aan met UFC Personal Trainer met Leg Strap! Train met de legendarische UFC coaches Javier Mendez, Mark DellaGrotte en Greg Jackson en ontvang insider fitness-tips!

Werken aan je conditie wordt uitdagend en leuk met een persoonlijke trainer. Virtuele training is nog nooit zo intensief en uitgebreid geweest. Vecht jezelf fit met UFC Personal Trainer met Leg Strap!