Voor het eerst in de geschiedenis is er een contract getekend om een IT’S SHOWTIME-evenement te organiseren buiten Europa. De komende 4 jaren zal er minimaal 1 IT’S SHOWTIME-evenement per jaar worden georganiseerd in Brazilië. Het eerste evenement wordt georganiseerd op 10 november 2012 in São Paulo.

Alhoewel dit het eerste getekende contract is voor een IT’S SHOWTIME buiten Europa wil het niet zeggen dat dit het eerste IT’S SHOWTIME-gala wordt welke buiten Europa wordt georganiseerd. Op dit moment zijn er namelijk ook vergaande onderhandelingen bezig om volgend jaar juli en augustus een IT’S SHOWTIME-evenement te organiseren in respectievelijk Japan en Australië. We houden u op de hoogte op onze website en via onze gratis app voor smartphones.

Ons evenement dat gepland was voor 17 december aanstaande in Amsterdam wordt verschoven omdat per november een verplichting tot een vergunningsaanvraag is ingesteld in de gemeente Amsterdam. Omdat de behandeling van zo’n aanvraag enkele weken in beslag neemt, kunnen wij niet het risico lopen dat een eventuele aanvraag geweigerd wordt, omdat dan alle tv-afspraken al gemaakt zijn en de vechters voor niets zouden trainen. Voor volgend jaar hebben wij nu ruim de tijd om deze vergunningen aan te vragen.

Het eerste IT’S SHOWTIME-evenement is nu op 12 november op Tenerife, Spanje en daarna op 28 januari in Leeuwarden, Nederland. Wij zijn ook bijzonder verheugd om te kunnen mededelen dat IT’S SHOWTIME-evenementen nu al in 164 landen wereldwijd op tv te zien zijn.

bron: IT’S SHOWTIME