JASON JONES LAAT GALA VALLEN….

Na 16 jaar van evenementen organiseren denk je toch wel alles te hebben meegemaakt.
Maar niets is minder waar. De afmelding van Jason Jones voor het aankomende RINGS Gala in Amersfoort spant toch wel de kroon.

Wij hebben het beleid het publiek direct te informeren als er een (belangrijke) vechter wordt afgemeld voor een gala. Immers, het kan zijn dat mensen een kaartje kopen juist voor deze vechter en zich dan op de avond zelf bekocht voelen. Dat willen wij te allen tijde voorkomen.

Jason Jones heeft het wel erg bont gemaakt door afgelopen zaterdag te melden dat hij niet mag vechten in Amersfoort van zijn management Golden Glory. Nu is het zo dat het RINGS Gala in Amersfoort georganiseerd wordt in samenwerking met FPA en de lijnen naar Golden Glory zeer kort zijn. De afspraken omtrent de wedstrijd van Jason Jones zijn gemaakt met Martijn de Jong. Naar aanleiding van die afspraken is Jason groot op de promotie poster geplaatst.

Nu blijkt het geval dat Jason Jones een mogelijkheid krijgt om op 10 december aanstaande in Engeland te vechten. Om die reden heeft hij aangegeven dan toch maar af te zien van de wedstrijd op 12 november. Alle gemaakte afspraken ten spijt. Na koortsachtig overleg met Martijn en Ron van GG werd aangegeven dat de gemaakte afspraken gerespecteerd zouden worden. Einde verhaal zou je denken.

De teleurstelling was dan ook groot dat Jason Jones vanochtend per sms (?) liet weten dat hij toch niet zou vechten. Wij betreuren het dat een belangrijke partij op het gala op deze manier geen doorgang kan vinden en doen er momenteel alles aan om een waardige vervanger voor Deji Kalejaye (Angelo Gym) te regelen. Zodra wij daarover duidelijkheid hebben melden wij dat direct.

De matchmaking voor het gala in Amersfoort is verder nagenoeg ongewijzigd, maar wij vinden het belangrijk om deze afmelding te melden.
Het wordt zaterdag sowieso een mooi gala in sporthal De Zielhorst!

Joop Kasteel
Jaap Koopman
Andrew Houtveen
Milco Lambrecht