Het begint nu toch wel echt dicht in de buurt te komen, de dag van het gevecht. 22 november zullen Lex “RaSZi” Veldhuis en Bertrand “ElkY” Grospellier in het Spaanse Marbella de ring in stappen om het uit te vechten. Niet omdat ze elkaar niet kunnen uitstaan (of misschien wel) maar voor een weddenschap. Er staat nogal een bedrag op en alles komt voort uit haantjesgedrag van Grospellier, volgens Veldhuis.

 
De datum komt dichterbij en meer en meer mensen hebben het erover. Op de Nederlandse pokerfora buzzed het, internationale websites schrijven erover en er verschijnen tal van filmpjes van ElkY online waarin hij laat zien dat hij aan het trainen is. Hij heeft het onder andere al opgenomen tegen pokerspelers Michael Piper en Manuel Bevand en heeft een Braziliaanse krachtpatser als trainer. Daar bovenop vertelt Bertrand iedereen die het wil horen dat hij Lex een flink pak rammel gaat geven.
 
Van de kant van Lex zien we een stuk minder. Veldhuis heeft wel een blog geschreven onlangs en wat video interviews gegeven maar we hebben hem nog niet zien trainen of vechten. Tijd om eens met de Nederlandse Team PokerStars Pro te bellen over hoe het gaat. Hoe is zijn voorbereiding, heeft hij nog blessures en heeft hij nog vertrouwen?
 
Daarnaast hebben we het met Veldhuis over de Master Classics of Poker vorige week. Ondanks een grote stack in zowel het Main Event als de High Roller wist hij geen enkele keer te cashen. Ook kijken we naar komende toernooien en naar eventuele verhuisplannen richting het buitenland.