In het weekend van 19 en 20 november organiseert de ATO Nederland een groot internationaal Koreaans Karate evenement in Hotel Haarlem Zuid, in Haarlem.

De wijze waarop het toernooi is opgezet is uniek. Normaliter worden deze krachtmetingen gehouden in een sporthal. De ATO (All Tangsoodo Organization) is daarmee de eerste vechtsport organisatie die een mondiaal evenement laat plaatsvinden in een hotel. Dit weekend is er, naar Amerikaans voorbeeld, een vechtsportarena in één stijlvolle zaal met 9 velden, jury podium, winkel, informatiestand en het publiek dat daar vrij om heen kan lopen. De buitenlandse deelnemers verblijven in het hotel.
 
Honderden deelnemers uit onder andere Groot Brittannië, de Verenigde Staten van Amerika, Frankrijk, Griekenland, Italië, België, Duitsland, Zuid Afrika en natuurlijk Nederland komen naar Haarlem voor een bijzonder weekend. Op zaterdag is er in de Europazaal een groot toernooi met spectaculaire competities en op zondagochtend worden verschillende seminars gehouden onder leiding van internationale Grootmeesters. Voor de deelnemers is het een buitenkans om met deze meesters te trainen. Ze komen daarvoor dan ook graag naar Haarlem.

De organisatie rekent op zo’n 500 deelnemers. Belangstellenden zijn van harte welkom! Om het evenement bij een breed publiek onder de aandacht te brengen is de toegang gratis.

Meer informatie over dit unieke event is te lezen op de www.amsterdam-tangsoodo-event.nl

Locatie:
Hotel Haarlem Zuid, Toekanweg 2, 2053 LC Haarlem. Tel. 023 536 7500
www.hotelhaarlemzuid.nl