Op zaterdag 14 januari 2012 zal Sporthal Genderbeemd in Eindhoven wederom omgetoverd worden tot een ware kickboksarena. Na een succesvolle en uitverkochte eerste editie komt RingFight promotions met een overtreffende tweede editie! Met namen als Hakan Aksoy, Fikri Ameziane, Dennis Stolzenbach, Robbie Hageman, Buray Buzaryilmaz, Ilyas Elhajoui, Twan Aarts, Jan Pruimenboom en vele andere Brabantse atleten, belooft het wederom een waar spektakel te worden. De Brabantse atleten zijn gebrand om te knallen in Eindhoven. Op het programma staan maar liefst 8 A-partijen en 4 B-partijen.

Eén van de hoofdpartijen van de avond zal gevochten worden door Nederlands en Europees kampioen Hakan ‘The Punisher’ Aksoy van Siam Gym. De zoektocht om een waardige tegenstander te vinden is met succes volbracht. De Europese titelhouder Hakan Aksoy zal in actie komen tegen de huidige wereldkampioen van It’s Showtime Sahak Parparyan. Hakan Aksoy, de nummer 1 in de 86.6 kg klasse is super gemotiveerd en is vastberaden om ook de gedoodverfde nummer 1 te blijven!

Hakan zou Hakan niet zijn als hij nu al niet een boodschap zou hebben voor zijn opponent uit het noorden.

“Ik wil je dwingend adviseren om je optimaal voor te bereiden voor onze partij, want ik ga echt los als nooit tevoren.”

Sahak Parparyan heeft het goedbedoelde advies ter harte aangenomen en brengt vele uren per dag door in de sportschool.

Fikri Ameziane VS Moritz Schacht
Publiekslieveling Fikri Ameziane zal wederom acte de presence geven en wordt gezien als één van de grotere talenten van het moment. Tijdens de 1e  editie van Fightsensation 1 heeft Fikri de sterke Jan Siersema verslagen waarbij het aanwezige publiek werkelijk uit hun dak ging. Desondanks heeft het jaar 2011 niet gebracht wat hij en zijn team verwacht hadden. Wel heeft hij later de kans gehad om de strijd aan te gaan met K-1 wereldtopper Daniel Ghita waar hij erg veel van heeft geleerd. Deze partij heeft hij met beide handen aangegrepen. Fikri en zijn team zijn er van overtuigd dat het jaar 2012 meer zal gaan brengen. Fikri laat weten dat zijn vuisten zullen gaan spreken op 14 januari!

Jan Pruimenboom VS Buray Buzaryilmaz
Over deze partij wordt in de wandelgangen veel gespeculeerd. Beide heren zijn hard op weg om zich het etiketje ‘topper’ toe te eigenen. Buray ‘Kameeltje’ Buzaryilmaz, de kersverse Europees kampioen traint onder leiding van de gebroeders Gunyar en heeft het afgelopen jaar de nodige jongens verslagen. Denk aan een Robert van Nimwegen, Redouane Amhrar, Abid Boudhan en Jesus di Semedo. Hij garandeert het publiek een super partij.

Zijn boodschap voor zijn opponent Jan Pruimenboom is als volgt:

“Je hebt mijn sparringsmaten Angelo Wilkens en Redouan Boukerch verslagen, maar drie keer is scheepsrecht. Ik ga je slopen en pijnigen in de ring, en droom nu al over je!”

Jan Pruimenboom zo nuchter en zelfverzekerd als hij is moet erg lachen bij het horen van de boodschap en reageerde als volgt:

“Je moet toch weten dat dromen bedrog zijn, ik hoop voor jou dat je niet tijdens onze partij gaat dromen over me!”

Robbie Hageman VS Twan Aarts
Beide heren timmeren hard aan de weg in de 70 kg klasse. Robbie Hageman die onlangs de overstap heeft gemaakt naar Golden Glory Helmond is nog ongeslagen in de A-klasse en is bezig met een indrukwekkende reeks. Zijn laatste partij was een draak van een partij waarin hij de sterke Sami Unal op punten heeft verslagen en daarmee de Nederlandse titel heeft binnengesleept. Twan Aarts, de turbodiesel uit Someren is ervan overtuigd dat hij roet in het eten van Robbie zal gooien. Een zeer interessante partij waarin beide heren echt alles uit de kast zullen moeten halen.

Dennis Stolzenbach VS Michael Andrade
Dennis Stolzenbach maakt zijn debuut op FightSensation II en is daar erg tevreden mee. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij de beschikking over de nodige ervaring. Hij heeft een meer dan verdienstelijke partij gedraaid tegen K-1 vechter Gökhan Saki en heeft hierdoor het nodige respect afgedwongen in de kickbokswereld. In zijn laatste partij heeft hij de sterke Nicolai Falin overtuigend naar het canvas gejaagd en is vastberaden om snel een eind te maken aan de partij tegen Andrade.

Ilyas Elhajoui VS Martin Benton
Eén van de mooiste partijen tijdens de 1e editie van Fightsensation werd gevochten door Ilyas ‘Bambi’ Elhajoui. Hij domineerde de partij tegen David Da Costa en won deze partij door middel van knock-out.
Om die reden hebben wij alles uit de kast gehaald om wederom gebruik te maken van de diensten van de snelle ‘Bambi’. Dit keer zal hij aantreden tegen de ervaren Benton uit Geleen.

Bambi heeft een boodschap voor Sergio Wielzen uitkomend voor FFC, tegen wie hij het in de toekomst graag opneemt.

“Het wordt echt de hoogste tijd dat jij je kunsten gaat vertonen tegen mij in de ring. Durf je het aan? Ik kan niet wachten!”

Ook zal Ralph Blewanus in actie komen op Fightsensation II. Aangezien PSV niet hoeft te voetballen op 14 januari kunnen de PSV-fans alsnog een indrukwekkende avond verwachten van hun broeder ‘Pluisje’.

Verder zullen de B-klasse partijen plaatsvinden onder het concept ‘winner takes all’. De winnaar verdient € 250,- en de verliezer gaat met lege handen naar huis.

De kaarten zijn vanaf 24 november verkrijgbaar bij:

Nikkosport: geldropseweg 61 in Eindhoven
Pasa Loung:, Hobbemastraat 19 in Eindhoven.

Uiteraard kunt u ook terecht bij alle deelnemende sportscholen. Wilt u graag komen en verzekerd zijn van een plek, zorg dan dat je snel je toegangskaarten hebt, vorig jaar was het namelijk al snel uitverkocht!

Datum: zaterdag 14 januari 2012
Locatie: Sporthal Genderbeemd
Adres: Sterkenburg 616, Eindhoven
Entreeprijs: voorverkoop € 25,- prijs aan de deur € 30,-
Vip tafels: 1250/1000 euro/ 750 euro
Contact: 06-423 46 547/ 06-158 69 470
Zaal open: 15.00 uur
Aanvang: 16.00 uur
AFTERPARTY PASA LOUNGE: Hobbemastraat 19, Eindhoven vanaf 23.30 uur

 De matchmaking is als volgt:

 

Name Gym Class Name Gym
Fikri Ameziane Siam-gym A Schacht Masters gym
Robbie Hageman Golden Glory Helmond A Twan Aarts Calmaro gym
Ilias El Hajoui Team gunyar A Martin Benton Depengara
Jan Pruimenboom Siam-gym A Buray Buzaryilmaz Team Gunyar
Dennis Stolzenbach Siam-Gym A Michel Andrade GGB
Hakan Aksoy Siam-gym A Sahak Parparyan Team Blacklabel
Ralph Blewanus Siam-gym A Jafhar Wilnis Colloseum
Emin Osbasi Team gunyar B Ilyas Ninya Calmaro gym
Abdel Ikmech Budkokai Tilburg A Morena Jansen jego gym
Soraya Fujijama  B Sylvana Pruimenboom FC Den Bosch
Taufik El Benbarki Future gym B Anthony van Lierop Golden Glory Helmond
Ilias Boulaid Fightclub Den bosch B Jernildo Kersout Fidan gym
Angelo Siam Gym C Eric Sousa Silent Dragon Rdam
Brahim Hakime Calmaro gym C Nieky van Esch Budokai Tilburg
Iliyas Fuyijama gym C Tommy Dieckman GGB
Amin Amazian Team gunyar N Ted Verwegen Team Peco Gemert
Soufian Hamzaoui Siam-gym N Nico M. Pereira Horta Silent Dragon Rdam
Topsan Team gunyar N Issam Laazibi GGB
Mustafa-Mujo Korajkic   Team Essbra/Fidan N Kevin Ouweling GGB
Jessica van Diesen Budokai Tilburg J Gizam Onat Top Team Utrecht
Anaour  GGH J Justin KRASNICI Calmaro gym
Menne GGH J Moemni Fuyijama gym
Yassin Elhadraoui Top Team Utrecht J Jovanni Fidan gym
Tarik  Siam-gym J Gino Heren GGB
Tyton calmaro C Mamadou Siam-gym
Sadeq Azizi Quinn gym C Job van Deursen FC Den Bosch
Khalid Yahyah Maach sports C TBA  
Rochan Nazari Quinn gym C Bilal Katouti Maach sports