Afgelopen donderdag meldden we al dat Chahid Oulad El Hadj en Danyo Ilunga wegens blessureleed hun partijen tegen respectievelijk Harut Grigorian en Mourad Bouzidi moesten afzeggen voor het IT’S SHOWTIME-evenement in Leeuwarden op 28 januari.

Nadat we al bekendmaakten dat IT’S SHOWTIME-wereldkampioen 70kg max Chris Ngimbi de vervanger is van Chahid, kunnen we aankondigen dat er nóg een wereldkampioen in actie zal komen.

IT’S SHOWTIME-wereldkampioen 85kg max Sahak Parparyan zal de geblesseerde Danyo Ilunga vervangen.
Parparyan is nooit vies van een uitdaging en zal, na afgelopen weekend nog te hebben gewonnen van Hakan Aksoy, binnen twee weken wederom de ring betreden. Twee keer in twee weken vechten, is al zwaar, maar Parparyan zal op 28 januari ook nog eens in een hogere gewichtsklasse vechten, want de partij tegen Mourad Bouzidi zal in de klasse tot 95 kilogram zijn.

Met Ngimbi en Parparyan op de matchmaking zijn er 4 IT’S SHOWTIME-wereldkampioenen die op 28 januari in actie komen. Ngimbi en Parparyan hoeven hun titels niet te verdedigen, maar voor Hesdy Gerges (zwaargewicht) en Yohan Lidon (73kg max) staan hun titels wel degelijk op het spel als zij het tegen respectievelijk Daniel Ghita en Lhoucine Ouzgni opnemen.

Als we bij de 4 huidige wereldkampioenen ook nog eens Robin van Roosmalen (winnaar van het IT’S SHOWTIME ‘Fast & Furious 70 max’-toernooi) en de 4 voormalige IT’S SHOWTIME-wereldkampioenen Murat Direkçi, Tyrone Spong, Melvin Manhoef en Badr Hari optellen, laat het eens te meer zien dat de matchmaking! van 28 januari zeer spectaculair is!

bron: It’s Showtime