Aanstaande zaterdag neemt ‘trashtalker’ Chael Sonnen het op tegen de Brit Michael Bisping (22-3). Sonnen is een apart geval en de gesprekken met hem zijn daarom altijd vermakelijk om te zien.

Welcome to two thousand and Chale
Over zijn aartsrivaal Anderson Silva heeft Sonnen nooit een goed woord. Als er aan hem gevraagd wordt wat hem als eerste te binnen schiet bij de naam Anderson Silva, reageert Sonnen als volgt: “The first thing I think of when I think of Anderson is: fraud. Phony. Paint your face up like Mike Tyson, gain a hundred pounds, sit in the second row and talk about when you meant something to the world, ‘cause your time has passed. Welcome to two thousand and Chale.”

Chael Sonnen vs Anderson Silva
Op 7 augustus 2010 verloor Sonnen van Silva in de vijfde ronde op submission. Met deze overwinning sleepte Silva de UFC Middleweight titel in de wacht. Maar tot de dag van vandaag claimt Sonnen dat hij de UFC Middleweight Champion is.

Chael Sonnen vs Michael Bisping
Over zijn Britse tegenstander heeft Sonnen ook niet veel goeds te zeggen. “Spent months training to fight Munoz and now I have to fight a guy who sounds like “PIP” from South Park.” Bisping is bezig met zijn zesde jaar in de UFC. Van zijn vijftien partijen in de UFC wist hij er twaalf te winnen. Slechts drie keer moest hij zijn meerdere erkennen.

UFC on Fox programma
Main card
Light Heavyweight bout: Rashad Evans vs. Phil Davis
Middleweight bout: Michael Bisping vs. Chael Sonnen
Middleweight bout: Demian Maia vs. Chris Weidman
 
Preliminary card (Fuel TV)
Lightweight bout: Evan Dunham vs. Nik Lentz
Heavyweight bout: Mike Russow vs. John-Olav Einemo
Bantamweight bout: Johnny Bedford vs. Mitch Gagnon
Featherweight bout: Cub Swanson vs. George Roop
Featherweight bout: Charles Oliveira vs. Eric Wisely
Lightweight bout: Michael Johnson vs. Shane Roller
Heavyweight bout: Joey Beltran vs. Lavar Johnson
Middleweight bout: Chris Camozzi vs. Dustin Jacoby