Er gaan geruchten de ronde dat het It’s Showtime evenement van 30 juni verplaatst wordt naar Brussel. Al eerder maakte wij bekend dat Peter Aerts hier zijn laatste partij in Nederland zou vechten tegen Tyrone Spong.

It’s Showtime naar Brussel

Zojuist hebben wij geruchten gehoord dat er sprake zou zijn dat It’s Showtime het evenement van 30 juni, wat oorspronkelijk gepland stond in Den Bosch, verplaatst is naar onze zuiderburen.

Peter Aerts voor het laatst in Europa

Dit is de laatste keer dat we Peter Aerts in Europa in actie kunnen zien. Mr-K1 wist de K-1 World Grand Prix drie keer te winnen namelijk in 1994,1995 en in 1998. Na 132 partijen gevochten te hebben zet Aerts een punt achter zijn kickbokscarrière. In een recent gesprek vertelde hij dat hij zijn carrière voortzet in Japan en dat hij daar ook definitief afscheid hoopt te nemen van de vechtsport.

Jerome Le Banner

R1N heeft vernomen dat Jerome Le Banner ook op dit evenement te zien zal zijn evenals Andy Souwer.

Andy Souwer

Andy Souwer is niet te spreken over het feit dat het It’s Showtime evenement niet in zijn thuisstad gehouden zal worden. Andy Souwer: “Some bad news, 30 juni Den Bosch gaat niet door, alle dank aan de burgermeesters#daar gaat mijn wereldtitelgevecht in my fucking hometown!!!”