Op zaterdag 4 februari maakt de Nederlander Michael Kuiper zijn entree in de Octagon. Kuiper vocht elf maal in zijn professionele MMA-carrière en wist al zijn elf partijen te winnen. Tevens is er goed nieuws voor de fans van Michael Kuiper. Zijn partij zal gratis worden uitgezonden op de facebook pagina van de UFC (kijk hier).  UFC 143 vindt plaats in het Mandalay Bay Events Center in Las Vegas, Nevada.


Mandalay Bay Events Center

Rafael Natal

Kuiper neemt het op tegen de 29-jarige Braziliaan Rafael Natal. Natal maakte zijn entree in de UFC op 15 september 2010. Sindsdien heeft Natal drie partijen in de UFC gevochten waarvan één gewonnen, één verloren en één onbeslist.

Nick Diaz vs Carlos Condit

De Amerikanen Nick Diaz en Carlos Condit nemen het tegen elkaar op voor de UFC Interim Welterweight Championship. In eerste instantie zou Diaz het tegen St-Pierre opnemen, maar hij moest wegens een blessure afhaken.

UFC 143 in 3D

De UFC zendt op 4 februari in samenwerking met Cinedigm Digital Cinema Corp en NCM Fathom voor het eerst in de geschiedenis een UFC-evenement live uit op het grote scherm in 3D. Het UFC 143 evenement zal in meer dan 100 bioscopen in de Verenigde Staten te zien zijn. Zo is het voor de Nederlander Michael Kuiper dubbel feest. Op 4 februari maakt hij zijn debuut in de UFC en is diezelfde avond in de VS op het grote scherm te zien.

Main card
Interim Welterweight Championship bout: Nick Diaz vs. Carlos Condit
Heavyweight bout: Roy Nelson vs. Fabricio Werdum
Welterweight bout: Josh Koscheck vs. Mike Pierce
Bantamweight bout: Renan Barão vs. Scott Jorgensen
Middleweight bout: Ed Herman vs. Clifford Starks

Preliminary card (FX)
Featherweight bout: Dustin Poirier vs. Max Holloway
Welterweight bout: Matthew Riddle vs. Henry Martinez
Bantamweight bout: Alex Caceres vs. Edwin Figueroa
Welterweight bout: Matt Brown vs. Chris Cope Preliminary card

(Facebook)
Welterweight bout: Dan Stittgen vs. Stephen Thompson
Middleweight bout: Rafael Natal vs. Michael Kuiper