Adidas Boxing heeft onlangs bekend gemaakt dat ze ‘Mr K1’, Peter Aerts vanaf heden zullen sponsoren. Aerts is erg enthousiast over zijn nieuwe sponsor. “De uitstraling en kwaliteit van Adidas is een wereldwijd begrip,” aldus Aerts. “Het is een vertrouwd merk met een goede visie op de toekomst.”


Olympische Spelen

De professionele Adidas Aiba-bokshandschoenen zijn een begrip in de vechtsportwereld. Deze handschoenen worden tenslotte al jaren gebruikt tijdens de Olympische Spelen wegens de kwaliteit en veiligheid.

In gesprek met

R1N: Wat kunnen wij de komende tijd allemaal verwachten?

“Om te beginnen staat er een uitgebreid interview met mij in de maart editie van de Playboy. Maar over de inhoud kan ik nog niets kwijt.”

R1N: Je staat er toch niet naakt in?

“Haha, nee dat bewaar ik voor de Playgirl. Er staat een interview in met foto’s waarop ik te zien zal zijn in kleding van mijn nieuwe sponsor Adidas Boxing.”

R1N: We hoorden dat je na ‘New Kids’ wederom in een film te zien zal zijn, wat kun je ons hierover vertellen?

“Dat klopt, ik speel samen met Bob Schrijber de rol van een bodyguard in de Nederlandse tv-film ‘Oom Henk’ van regisseur Elbert van Strien. Deze film zal op 7 mei om half 20:30 uur te zien zijn op Nederland 3.”

R1N: En dan hebben we natuurlijk nog jouw partij van 30 juni.

“Ik ben er goed ziek van dat ik nu geen afscheidspartij in Nederland kan vechten maar dat het evenement verplaatst is naar Brussel. Voor de Nederlandse fans is het misschien iets verder rijden, maar ik beloof voor iedereen die de moeite neemt om te komen dat ze vuurwerk zullen zien.

Om terug te komen op het organiseren van evenementen in Nederland. Zo’n groot vechtsportland als Nederland wordt tegengewerkt door de ‘kleine’ denk- en werkwijze van de gemeentes die deze vechtsport langzaamaan afbreken. Er is in Leeuwarden toch bewezen dat zo’n groot evenement vlekkeloos kan verlopen. Leeuwarden heeft er alleen maar profijt van gehad, alle hotels waren volgeboekt en er was aandacht vanuit de hele wereld. Dit lijkt mij een goede promotie voor de sport en dus ook voor de stad Leeuwarden.”

R1N: Wie staat er bij jou in de hoek in Brussel?

“Dat zal Mikki Bennazzouz worden. Ik ben bij hem begonnen en wil hem graag bij mijn afscheid in Europa in de hoek hebben.”
 

Gesprek: Hans Loeffen
Tekst: Youri Loeffen
Foto’s: Jos Erkens

 

Reactie Adidas Boxing

We zijn natuurlijk erg trots dat Peter Aerts kiest voor Adidas Boxing. Niet alleen wij als distributeur Benelux maar ook Adidas International is zeer te spreken over de keuze van Peter. Wij weten natuurlijk dat topsporters altijd kiezen voor kwaliteit, dat juist een wereldnaam als Peter Aerts kiest voor Adidas, bevestigt dat wij top producten leveren. We willen Peter dus nogmaals danken voor zijn vertrouwen in Adidas!

Waarom Adidas Boxing kiest voor Peter Aerts?

Peter heeft het kickboksen op de wereldkaart gezet. Hij is een ambassadeur voor de sport, een keiharde werker, een topatleet die de vechtsport alleen maar goed heeft gedaan. Dit soort atleten kunnen we goed gebruiken in de vechtsport!

Of we nog iets meer kunnen vertellen over Peter?

Een klein tipje van de sluier over de Adidas Peter Aerts campagne: We zijn druk bezig om een Adidas Peter Aerts Signature lijn te ontwikkelen. Uiterlijk september zullen we de artikelen leverbaar hebben!

Welke Artikelen?

Volg Adidas Boxing op facebook en je wordt als eerste op de hoogte gebracht als er designs klaar zijn!