Nederlandse Ultimate Fighter Alistair Overeem signeersessie Amsterdam 16 Februari plaatsvinden in Amsterdam, FREE RECORD SHOP Kalverstraat 230 vanaf vanaf 19:00 uur.

UFC Undisputed 3

Videogame publisher THQ organiseert op donderdag 16 februari naar aanleiding van de release van UFC Undisputed 3 een signeersessie met de Nederlandse UFC vechter Alistair Overeem. Overeem maakte net voor de jaarwisseling zijn debuut in de Ultimate Fighting Championship. UFC verzamelt de beste vechters ter wereld in een competitie, Overeem’s gevecht tegen fighting legende Brock Lesnar was voor de UFC het gevecht van het jaar. Het gevecht tussen de 2 zwaargewichten en de verpletterende overwinning van de Nederlander werd dan ook uitgebreid besproken op CNN, Fox, ESPN.

Free Record Shop

“Tijdens de signeersessie bij Free Record Shop Amsterdam, zullen fans de mogelijkheid hebben om gelimiteerde Overeem game inlay’s te laten signeren” Zegt Roger Regoor, Product & PR Manager bij THQ Benelux. “We zoeken altijd naar nieuwe manieren om de relatie met onze consument te versterken, daarom waren we erg blij dat we Alistair Overeem als spelpersonage in UFC Undisputed 3 konden geven aan al onze Facebook fans. Met deze signeersessie doen we er voor de Nederlandse fans nog een schepje bovenop. Als we kijken naar de reacties op de UFC Undisputed demo, dan zullen we hiermee een hoop mensen een plezier mee doen.” “Free Record Shop is blij dat ze met de signeersessie van Alistar Overeem meer beleving naar hun klanten kunnen brengen. Op deze manier krijgen de fans de kans hun fighting idool in levende lijve te ontmoeten, wat voor een onvergetelijke ervaring en herinnering zal zorgen” aldus Benoit Lescrinier- Category Manager Games Free Record Shop.

Aanvang:Donderdag 16 Februari vanaf 19u Adres: Free Record Shop Amsterdam, Kalverstraat 230