Aanstaande zaterdag verdedigt Vitali Klitschko zijn WBC Heavyweight titel tegen de Brit Dereck Chisora. Het gevecht vindt plaats in de Olympiahalle in München.


Overheersing Klitschko

Chisora heeft aan de pers laten weten dat hij een einde gaat maken aan de overheersing van de gebroeders Klitschko. “This is going to be a trilogy again the Klitschko brothers. When I beat him I have to fight the brother Wladimir and then Vitali again,” aldus Chisora. Vitali Klitschko is titelhouder bij de zwaargewichten bij de WBC. Zijn broer Wladimir heeft de zwaargewicht titels in bezit van de overige bonden: IBF, IBO, WBO en WBA. “I’m really looking forward to teaching this young gentleman a lesson. He is from Great Britain, but he’s lacking appropriate manners,” aldus Klitschko.

Gescheurde buikspier

Vorig jaar moest Klitschko deze partij afzeggen wegens een gescheurde buikspier. Chisora heeft van zijn 17 gevechten maar liefst 15 keer gewonnen. Tien keer wist hij te winnen op knock-out. Volgens Chisora hebben de gebroeders Klitschko de sport waar hij en vele anderen zo van houden om zeep geholpen.

Record

Chisora heeft van zijn 17 gevechten maar liefst 15 keer gewonnen. Tien keer wist hij te winnen op knock-out. Volgens Chisora hebben de gebroeders Klitschko de sport waar hij en vele anderen zo van houden om zeep geholpen. Klitschko heeft van zijn 45 partijen maar liefst 43 keer gewonnen. Hij wist maar liefst 40 keer te winnen door middel van knock-out.

Live op RTL 7

Er is tevens goed nieuws voor de boksfans onder ons. Het gevecht wordt aanstaande zaterdag LIVE uitgezonden op RTL 7.