Zojuist heeft Dion Staring telefonisch aan R1N bevestigd dat hij per direct opstapt bij Golden Glory.

Via deze weg wil ik graag bekend maken dat ik afgelopen donderdag heb besloten om de samenwerking tussen mij en Golden Glory (GG) te beëindigen. Ik wil dit jullie berichten voordat er andere geruchten op het internet verschijnen.

De beëindiging met GG heeft meerdere oorzaken maar het belangrijkste is het wantrouwen in het management. In 2010 heb ik maar 2x kunnen vechten. Hiervan heb ik 1 partij nota bene zelf geregeld. Daarnaast heb ik van de andere partij op een evenement van GG nog steeds geen gage ontvangen. GG heeft mij diverse beloftes gedaan en mooie partijen in het vooruitzicht gesteld. Deze beloftes en partijen hebben zij helaas steeds niet kunnen waarmaken. Ik heb nog steeds niet gekregen wat ik graag zou willen, wat zij mij hebben beloofd. Hierop heb ik besloten om een schriftelijke bevestiging te vragen van de beloofde en “vaststaande” partijen. Helaas heeft GG hieraan geen gehoor gegeven. Om deze reden heb ik besloten om het zelfstandig aan te pakken en mijn ambities waar te maken. Op tweede Paasdag is mijn eerstvolgende gevecht waarbij ik de WFCA wereldtitel heavyweight zal verdedigen.

Graag had ik willen blijven trainen bij Martijn de Jong aangezien dit puur een management kwestie is. Helaas heeft Martijn gekozen voor Golden Glory waardoor ook onze samenwerking is beëindigd.

Uiteraard betreur ik deze gang van zaken maar ik wens iedereen binnen Golden Glory veel succes toe.

Ik zal wijzer, beter en sterker terugkomen, want old soldiers never die……

Met vriendelijke groet,
 
Dion Staring