Vanavond heeft Wladimir Klitschko met succes zijn WBA-, WBO-, en IBF-titels bij de zwaargewichten verdedigd. Met deze overwinning op de Fransman Jean-Marc Mormeck heeft Klitscko vijftien partijen op rij weten te winnen.

Klitscko behoudt zijn titels

Het evenement vond plaats in de Esprit Arena in Düsseldorf. Al in de tweede ronde sloeg Klitschko zijn Franse opponent twee keer tegen het canvas. In de vierde ronde besliste Klitschko de partij op technisch knock-out. Hiermee heeft hij zijn teller op 50 knock-outs gezet.

Ola Afolabi wint WBO interim cruiserweight titel

Eerder op de avond namen Ola Afolabi (19-2-3) en Valery Brudov (39-4) het tegen elkaar op voor de WBO interim cruiserweight titel. In de vijfde ronde wist Afolabi de partij door middel van technisch knock-out te beslissen. De nog ongeslagen twee meter lange Rus Alexander Ustinov (26-0) won in de derde ronde op technisch knock0out van Kertson Manswell.

Alex

Wladimir Klitschko kreeg support van zijn Amerikaanse fan Alex. Alex heeft een dodelijke ziekte en zijn laatste wens was om een keer Wladimir Klitschko in levende lijve te zien vechten.

Vitali Klitschko vs David Haye

Na afloop van de wedstrijd liet Vitali Klitschko weten dat er een wedstrijd tegen David Haye aankomt. Dit kwam als een aangename verassing aangezien David Haye na zijn verlies tegen Wladimir Klitschko in 2011 de handdoek in de ring had gegooid.