Eén van de meest besproken rematches tussen Anderson Silva en Chael Sonnen heeft nog steeds geen datum of locatie. Dit liet de manager van Anderson Silva, Jorge Guimaraes onlangs weten.

Sao Paulo

Dit vertelt Jorge Guimaraes, de manager van Anderson Silva. “Ze willen het gevecht plaats laten vinden Sao Paulo. Maar ze zijn er nog steeds mee bezig,” aldus Guimaraes. Als het aan Guimareas ligt vindt het evenement ook plaats in Sao Paulo. “Ze wilden het in de eerste instantie plaats laten vinden in Rio, maar dit leek mij echter geen goed plan. Ze hebben onlangs twee evenementen in Rio georganiseerd, nu is het tijd voor Sao Paulo. Anderson kan niet wachten om in Brazillië te vechten!”

Rematch

De heren namen het op 7 augustus 2010 tegen elkaar op voor de UFC Middleweight titel. Anderson Silva wist met succes zijn titel voor de zevende keer te verdedigen. Al vanaf 2006 is het niemand gelukt om hem van zijn troon te stoten. Na Sonnen zijn winst tegen Michael Bisping op 28 januari jongstleden, krijgt hij een herkansing om de UFC Middleweight champion te worden.