Opmerkelijk nieuws na het Strikeforce evenement van gisteravond. De Amerikaan Brandon Saling had een paar zeer opmerkelijke tatoeages, namelijk het Schutzstaffel (SS) teken en een tattoo met een referentie naar Hitler. De SS was een paramilitaire organisatie binnen de Duitse nazi-partij, de NSDAP.

Verkrachting

Wat nog opmerkelijker was, is dat zowel Strikeforce als Showtime niet hebben opgemerkt dat Saling in 2004 aangeklaagd is voor het verkrachten van een persoon onder de dertien jaar. “Een dertien- en een twaalfjarig meisje verlieten gisteren (oktober 2004) met toestemming van hun ouders hun ouderlijk huis om naar een feestje van een vriend te gaan. De meisjes verlieten het feestje met Brandon C. Saling, (18 jaar) en James T. Allen (18 jaar). Beide personen werden later aangeklaagd voor het verkrachten van het twaalfjarige meisje,” aldus The Daily Jeffersonian.

Huiselijk geweld

Om het nog erger te maken, Saling werd in 2004 opgepakt voor huiselijk geweld en moest daarvoor 40 dagen zijn straf uitzitten. De combinatie van zijn neo-nazi tatoeages, het huiselijk geweld en de verkrachting maakt het voor een organisatie als Strikeforce extra gênant. Strikeforce oprichter Scott Coker stelt op het moment een onderzoek in naar Saling.