IT’S SHOWTIME heeft met onmiddellijke ingang een meerjarige deal gesloten met de nieuwe eigenaar van het K-1-label, Mr. Mike Kim. Het bedrijf van Mr. Kim heet K-1 Global en is gevestigd in Hong Kong.

Zonder dat dit nieuwe bedrijf verplichtingen had ten opzichte van ons bedrijf en onze vechters heeft K-1 Global deze week netjes al onze vechters betaald. Dit houdt in dat iedere vechter tekengeld heeft ontvangen ter hoogte van 50% van de bedragen die zij nog tegoed hadden van het oude bedrijf FEG.
 
Dit jaar gaat de K-1 al 4 grote evenementen organiseren, waaronder de laatste 16 en laatste 8 in de klasse tot 70 kg en de zwaargewichtklasse. Het prijzengeld dat de vechters kunnen verdienen zal astronomisch hoog zijn, maar de bekendmaking van deze bedragen laten wij over aan het bedrijf K-1 Global. Ook de bekendmaking van de verschillende evenementendata laten we aan hen over, maar binnen drie weken zal alles wereldkundig zijn.
 
Namens IT’S SHOWTIME hebben de volgende vechters al een contract getekend met de K-1:  Daniel Ghita, Tyrone Spong, Hesdy Gerges, Paul Slowinski, Rico Verhoeven, Anderson ‘Braddock’ Silva, Ben Edwards, Melvin Manhoef, Sergii Lashchenko, Mourad Bouzidi, Dzevad Poturak, Chahid Oulad El Hadj, Gago Drago en Andy Ristie.
 
Contracten die al klaarliggen met de K-1, maar van de week nog moeten worden getekend: Ruslan Karaev, Harut Grigorian, Chris Ngimbi, etc.
 
Er zijn ook al verschillende contracten getekend met andere grote namen uit de kickbokswereld, maar deze staan niet bij ons onder contract, dus ook de bekendmaking van deze namen laten we over aan K-1 Global.
 
Wij zijn bijzonder blij met deze zeer positieve ontwikkelingen in onze sport en voor alle vechters in de wereld die de mogelijkheden krijgen om hun kwaliteiten te tonen bij de K-1.
 

Simon Rutz
IT’S SHOWTIME