Op zaterdag 7 april is het Indoorsportcentrum te Eindhoven het podium voor kickboks talent. Ali en Suleyman Gunyar organiseren voor de 7e keer hun gala in Team Gunyars thuishaven Eindhoven. De evenementen in het ruime Indoorsportcentrum staan bekend om de sfeervolle entourage. Door de spectaculaire matchmaking zal het publiek elke wedstrijd op het puntje van hun stoel zitten!

Met als hoofdpartij Ali ‘The Mafia’ Gunyar zelf, tegen Grieks geweld Pavlos ‘The Diamond’ Kaponis moet dit wel een geweldige avond worden. Hoewel Pavlos in Nederland niet enorm bekend is bij het grote publiek, is hij zeker een man om rekening mee te houden. The Diamond is een zeer veelzijdige vechter die met zijn onorthodoxe stijl een gevaar is voor elke tegenstander.

Ali Gunyar behoeft in Nederland geen lange introductie. Hij draait al jaren mee aan de top en heeft zichzelf als vechter, maar ook als trainer ruimschoots bewezen. Na ruim 120 wedstrijden beleeft hij nog steeds veel plezier aan het vechten in de ring. Hij zal er alles aan doen om zijn enthousiaste supporters te geven waar voor ze komen: een waardige hoofdpartij waarbij iedereen die van kickboksen houdt, zijn hart kan ophalen.

Ook hebben we hoge verwachtingen van de wedstrijd tussen Ilias ‘Bambi’ El Hajoui en Karim ‘Le Chirurgien’ Bennoui. Dit Franse talent heeft o.a. Sergio Wielzen verslagen en is voormalig Showtime kampioen 61kg. Op Thaise regels is deze Fransoos wereldklasse maar deze partij zal op Thaiboks (zonder ellebogen) regels gevochten worden.

Bambi is een van de opkomende talenten uit de stal van Team Gunyar. Dat hij uit de voeten kan met de Thaise stijl is feitelijk gebleken na zijn spectaculaire wedstrijd tegen Paowarit Sasiprapa, die hij versloeg op punten. In het afgelopen jaar heeft Bambi zijn stijgende lijn voort weten te zetten. Hij is dan ook vastberaden dit niet te laten onderbreken door Karim. Wie zal er met de winst naar huis gaan….de grote winnaar deze avond zal in ieder geval het publiek zijn!

Ook belangrijk op de matchmaking: de halve finales van het 32 mans toernooi in de A-klasse tot 63,5 kg. Op 10 maart in Genk en 17 maart in Turnhout zullen 32 heren vechten om door te gaan naar de volgende ronde van het toernooi. Op 7 april in Eindhoven zullen 16 van de overgebleven vechters nogmaals een losse wedstrijd knokken. 8 absolute top wedstrijden zijn gegarandeerd!

De 8 winnaars zullen op 19 mei in Tilburg in een 8 mans toernooi knokken, om te bepalen wie de sterkste van alle 32 heren is. Op het spel staat de Europese titel -63,50 kg, en een hoofdprijs van €10.000! Reden genoeg om alles te geven, om een ronde verder te komen in het toernooi.

Naast bovenstaande partijen hebben we nog enkele superbouts op het programma staan Angelo Wilkes vs Erkan Varol, Hacer Temel vs Jemyma Betrian, Ali Demirci vs Hamza Soesi Essalih.

Naast alle A-klassers zullen ook enkele B-klasse vechters aan bod komen in het voorprogramma. Opkomende jongens als Walid en Mounaim Attadlaoui, Brahim ‘Botje’ Boukerch, CJ Pattiwael zullen alles uit de kast halen om de overwinning op hun naam te zetten.

 

Het gala begint om 15.00 uur. Deur open om 14.00 uur. Het hoofdprogramma zal om 18.00 uur starten. Kaarten aan de deur verkrijgbaar voor €35, vvk €25 bij All-fit Gym, Turnhoutlaan 15B te Eindhoven en bij alle deelnemende gyms. Voor meer info over VIP bel +31642130699 / +31628773428

Graag tot ziens op 7 April in het Indoorsportcentrum te Eindhoven!