Op uitnodiging van de organisator, Christo van Muay Thai Genk, vertrok R1N met fotograaf Jos Erkens op 10 maart af naar het eerste A1 toernooi in Genk. Het toernooi vindt plaats in 4 fasen. Eenmaal aangekomen in Genk was het voorprogramma al in volle gang.

Verzorgde entourage

De zaal was goed gevuld en de entourage zag er zeer verzorgd uit. Het evenement werd opgenomen en zal binnenkort te zien zijn op televisie.

Aan het toernooi namen de volgende vechters deel:

Emin Ozbase vs Kostas Papadelis

Beide vechters gingen voor de volle 100% tegen elkaar in. Ozbase vocht wat gecontroleerder en wist deze partij op punten te winnen.

Hamza Ahnine vs Papuna Margvelasveli

In de eerste rond krijgt Margvelasveli acht tellen en weet hier moeilijk van te herstellen. Ahnin is iets te gretig en wilt het te snel afmaken. Hierdoor is hij onnauwkeurig waardoor Margvelasveli de eerste ronde overleeft. In de tweede ronde draaien de rollen volledig om. Margvelasveli weet zijn tegenstander knock-out te slaan.
 
Melvin Wassing vs Hicham Moujtahid

Al in de eerste ronde loopt Moujtahid een oogblessure op. Wassing wint deze partij op medische interventie.

Ali Hassanzadeh vs Jesus di Semedo

Hassanzadeh krijgt maar weinig grip op zijn tegenstander. Drie rondes lang is Semedo de betere en weet de partij te winnen op punten.

Mansour Yaquibi vs Estevao Endrade

Beide heren proberen het gevecht al in de eerste ronde te bepalen. Yaquibi en Endrade zijn aan elkaar gewaagd. Deze partij moest beslist worden op punten in het voordeel van Yaquibi.

Pietje Heesbeen vs Bihes Barakat

De grote winnaar van dit gevecht is het publiek. De heren zorgen 4 ronden lang voor een waar spektakel. De keuze van de jury gaat uiteindelijk uit naar Heesbeen. 

Redouan Boukerch vs Martin Benton

Benton heeft weinig in te brengen. Boukerch domineert de gehele partij en weet uiteindelijk te winnen op punten.

Antony Plouvier vs Valdrin Vatnikaj

Vatnikaj weet zich te plaatsen naar de volgende ronde door een knock-out overwinning in de derde ronde.
 

Het volgende evenement staat gepland op 17 maart in Turnhout. Top Action Turnhout neemt de organisatie op zich.