De laatste tijd rommelt het tussen Quinton ‘Rampage’ Jackson en de UFC. Jackson zou toe zijn aan een nieuwe uitdaging bij een andere organisatie en stapt het liefst vandaag nog op bij de UFC. Zojuist heeft Dana White bekend gemaakt dat Rampage nog één partij voor de UFC vecht. Daarna word zijn contract ontbonden.

Ik ben teleurgesteld

In een recent interview met ‘Inside MMA’ lucht Jackson zijn hart. “ik ben teleurgesteld in de tegenstanders die ik krijg van de UFC. Ik denk dat ze Joe Silva in zijn gezicht moeten meppen. Het spijt me. maar de vechters die ik krijg toegewezen passen totaal niet bij mijn stijl. Na mijn gevecht tegen Jon Jones, vertelde ze mijn manager dat ik mijn uitstraling kwijt was, dat rappers en fans me niet meer zagen staan en niet meer kwamen om naar mij te kijken. Voor mij is respect veel meer waard dan geld. Ik ga dan nog liever ergens anders gratis vechten. Ik zal aan mijn fans bewijzen dat ik niet voor het geld kom.”

Niks anders in de wereld dan de UFC

“Mijn fans denken waarschijnlijk dat er niks anders in de wereld is dan de UFC. Ik verdien genoeg geld, ik heb mijn geld gespaard en verdien dit ook op andere plekken. Als je denkt dat ik al mijn geld verdien in de UFC, dan zien jullie dat helemaal verkeerd.”