Op het moment wordt er aan een film gewerkt over voormalig bokskampioen Roberto Durán. De film, Hands of Stone, blikt terug op het tweede gevecht tussen Durán en Sugar Ray Leonard in 1980. In de achtste ronde gaf Durán op en zei tegen zijn hoek de nu beroemde woorden ‘no mas’ (niet meer). Er zijn bekende namen gecast voor Hands of Stone waaronder Robert de Niro, Al Pacino, Gael García Bernal en Usher.

Hands of Stone

Gael García Bernal zal de rol van Roberto Durán op zich nemen. R&B-zanger Usher kruipt in de huid van bokslegende Sugar Ray Leonard. De rol van de legendarische bokstrainer van Durán, Ray Arcell, wordt vertolkt door Robert de Niro.

Durán vs Leonard

Durán en Leonard troffen elkaar voor het eerst op 20 juni 1980 in Canada. Aan Leonard was het destijds de taak om zijn The Ring & WBC weltergewicht titels te verdedigen. Durán won deze wedstrijd op een unaniem jury besluit. Later in datzelfde jaar wist Leonard zijn titels terug te winnen na een overwinning door opgave in de achtste ronde. Durán gaf op met de bekende woorden ‘no mas’ wat ‘niet meer’ betekent.