Voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen Rashad Evans heeft een ontmoeting gehad met tennisster Victoria Azarenka. Azarenka, de nummer één van de wereld, is op dit moment in Miami voor het WTA Miami toernooi.

MMA Masters Facility

De twee ontmoetten elkaar in de MMA Masters facility. Ze wisselden UFC- en tennismerchandising uit. Evans liet Azarenka enkele bewegingen zien in de kooi terwijl Azarenka een paar tennis tips gaf aan de UFC-ster.

“Ze wist er meer van dan ik had verwacht”

“Dit was leuk om tussen het trainen door te doen. Het zet mijn gedachten over het aankomende gevecht even opzij. Ik kan je vertellen dat ze erg geïnteresseerd is in MMA. Ze wist er meer van dan ik had verwacht. Af en toe leek het er echt op dat ze wist wat ze deed,” aldus Evans. Evans is een fan van het vrouwentennis. Het domineert naar zijn zeggen het mannen tennis.

“Het was een leuke ervaring om Rashad te ontmoeten”

“Het was een leuke ervaring om Rashad te ontmoeten. Hij is erg vriendelijk, maar ik denk dat hij wel wat gemener in de kooi is. Het is een leuke man en ik houd ervan om iemand te ontmoeten met een totaal andere interesse. Ik had graag wat meer tijd gehad om te trainen. Ik ben benieuwd hoe deze atleten te werk gaan. Misschien had ik wat interessants op kunnen pikken voor mezelf,” vertelt Azarenka.