Ondanks dat hij op het punt staat zijn debuut te maken op IT’S SHOWTIME heeft Andrew Tate niet bepaald last van podiumvrees. Op 12 mei staat hij tegenover IT’S SHOWTIME-wereldkampioen 85kg max Sahak ‘Hak’ Parpayan tijdens ‘Siam Gym Belgium presents IT’S SHOWTIME 56’ in het Belgische Kortrijk. Tate deed vandaag een opmerkelijke en gewaagde uitspraak:

Andrew Tate wil voor €1.000 met ‘Hak’ wedden dat hij hem verslaat!

De 24-jarige Tate won zijn laatste 18 partijen op knock-out en verwacht dat hij met Parparyan, de regerend IT’S SHOWTIME-wereldkampioen, hetzelfde gaat doen. “Ik ben slim, hij is dom. Ik ben sneller en heb een betere conditie. Wat heeft hij nou te bieden? Niets, behalve mijn nieuwe kampioensgordel,” aldus Tate.

Met een Amerikaanse vader, maar wonend in Engeland, heeft Tate een dubbel paspoort en hij verdedigt zowel de Engelse, als de Amerikaanse eer. Hij heeft zelfs beloofd te winnen voor Amerika omdat dat land, volgens Tate, “geen hoogwaardige vechters heeft in de K-1-stijl.”

Volgens kampioenenmaker en IT’S SHOWTIME-commentator Vinny ‘Showtime’ Shoreman heeft Andrew Tate een “gevaarlijke en rare vechtstijl. ‘Hak’ staat voor een zware taak.” Ondertussen vindt Tate zelf dat hij best aardig is: “Na het gevecht kan ‘Hak’ een handtekening en een foto van me krijgen.”

Nu is het aan de kampioen om te reageren. Zal Sahak Parparyan deze weddenschap aannemen??

Naast dit wereldtitelgevecht zal ook IT’S SHOWTIME’s zwaargewichtkampioen Daniel Ghita aantreden op 12 mei tijdens ‘Siam Gym Belgium presents IT’S SHOWTIME 56’ in Kortrijk, België. Hij neemt het op tegen Sebastien van Thielen, die een thuiswedstrijd vecht.

Voor kaarten, evenementinformatie en de gehele matchmaking, ga naar www.fight.nl