Gisteren brachten we het nieuws dat Andrew Tate voor €1.000 wil wedden met Sahak ‘Hak’ Parparyan dat hij hem verslaat in hun aankomende kickbokspartij. Tate en Parparyan staan tegenover elkaar op 12 mei tijdens ‘Siam Gym Belgium presents IT’S SHOWTIME 56’ in het Belgische Kortrijk voor de IT’S SHOWTIME-wereldtitel in de klasse tot 85 kilogram. Parparyan zal daar zijn wereldtitel verdedigen, en toen hij geconfronteerd werd met de woorden van Tate, was zijn reactie niet misselijk: “Ik wil zelfs om mijn gehele gage wedden met Andrew Tate, want ik versla hem toch wel!”

Parparyan, die tegenwoordig bij Mike’s Gym traint, is bezig met de voorbereiding op zijn titelverdediging, en het ziet er naar uit dat Tate flink wat olie op het trainingsvuur heeft gegooid. Parparyan: “Hij mag blij zijn als hij 5 ronden met mij overleeft. En als hij ze overleeft, kan hij daarna meteen door naar het ziekenhuis en kan hij de dagen erna door een rietje eten. Bovendien zal hij na zijn gevecht met mij ook een paar dagen niet kunnen lopen.”

Ondanks dat Tate zijn laatste 18 wedstrijden op knock-out heeft gewonnen, is de Armeense wereldkampioen niet erg onder de indruk. “Andrew Tate heeft alleen maar tegen koekenbakkers gevochten, maar op 12 mei zal hij het verschil gaan merken tussen een kampioen en een praatjesmaker,” aldus ‘Hak’.

‘Siam Gym Belgium presents IT’S SHOWTIME 56’ vindt plaats op 12 mei in Kortrijk, België. De hoofdpartij zal gaan tussen de IT’S SHOWTIME-wereldkampioen in het zwaargewicht, Daniel Ghita, en de Belgische Sebastien van Thielen.

Voor tickets en meer informatie, ga naar www.fight.nl