UFC weltergewicht kampioen Georges St. Pierre is al een lange tijd uit de running dor een blessure. Langzaam aan gaat het steeds beter met de 30-jarige Canadees en is hij een samenwerking aangegaan met video game ontwikkelaar Square Enix.

Sleeping Dogs

Square Enix liet in een persconferentie weten een samenwerking aan te gaan met St. Pierre voor de video game Sleeping Dogs. “Samenwerken met Square Enix is een geweldige kans. Ik ben erg onder de indruk van de manier waarop het spel wordt vormgegeven. Het is een mooie ervaring om er een deel van uit te maken,” aldus St. Pierre. Square Enix is bekend van onder andere Final Fantasy, Kingdom Hearts en de Dragon Quest series.

Oosterse vechtsporten

Het spel gaat als volgt: Undercoveragent Wei Shen is ingehuurd door de Triade. Hij moet alles op alles zetten om niet ontdekt te worden. Overleven is alleen mogelijk als hij een balans weet te vinden tussen zijn morele plicht als agent en het realiseren van zijn missie. Om carrière te maken in de onderwereld moet je laten zien dat je de oosterse vechtsporten beheerst en je mannetje staan tijdens explosieve vuurgevechten.