Bureau Coelingh Interim Professionals BV (BCIP) uit Hoogeveen sponsort nu alweer een paar jaar enthousiast in het kickboksen en boksen, met name de dames.


foto: Nouchka Fontijn

Afgelopen dagen heeft Dennis Coelingh van BCIP veel zaken geformaliseerd. Met name de individuele sponsoring kon binnen de vechtsport een grote sprong maken. Veel sporters hebben een mondelinge overeenkomst met een bedrijf die ze in van alles en nog wat voorzien, maar omdat alles mondeling gaat geeft dat ruimte voor ruis. Dat wordt nu voorkomen. Een getekend contract door beide partijen zorgt voor absolute duidelijkheid en geeft ook het vertrouwen aan de sporters dat het bedrijf gegarandeerd naast de sporters blijft staan en geeft de verplichtingen van beide partijen duidelijk weer. “Wij zijn bijzonder trots op de dames die nu alvast getekend hebben en er volgen er meer. Daarover zullen we u binnenkort over berichten.


foto: Hatice Ozyurt

Noucka Fontijn, Hatice Ozyurt en Marieke Post

Marieke Post kwam voor het laatst in actie tegen Jaleesa Alfons. Post won met een glorieus knock-out door een high kick. Ze gaat nu voor vijf maanden ons land vertegenwoordigen in Afghanistan. In oktober komt ze terug naar Nederland en zal ze schitteren in Den Helder op 12 november. Hatice Ozyurt won kort geleden de wereldkampioen titel in Dubai. Hatice heeft 69 partijen op haar naam staan en is in binnen- en buitenland een veelgevraagde vechtster. Nouchka Fontijn heeft het afgelopen jaar vele landentoernooien gevochten en heeft doorlopend zilver en goud mee naar huis genomen. Momenteel is ze actief op het WK boksen in Qinhuangdao. Indien ze bij de top 3 van Europa beland, heeft ze definitief haar ticket voor de spelen in Londen.


foto: Marieke Post

 “Voor ons als BCIP een klare zaak om dames van dit formaat binnen te halen” aldus Coelingh. De dames komen indien gewenst graag een workshop namens BCIP geven op uw bedrijf en uw medewerkers een top les geven. Voor informatie kunt u contact opnemen met Dennis Coelingh. info@bcip-trainingen.nl