Op zaterdag 16 juni zal in de Friese hoofdstad Leeuwarden wederom een uniek kickboksgala worden georganiseerd Waar voorheen sporthal Kalverdijkje, het WTC en het Oldehoofsterkerkhof platform waren voor de deelnemers, zal het gala dit keer plaats vinden in een andere unieke locatie het Schaaf City Theater midden in het centrum van Leeuwarden.

Vooral vechters uit het hoge noorden zullen de kans krijgen zich in een plek in the spotlights te vechten. Isaias Fereira van Kai Muay zal sinds tijden weer een partij gaan vechten in eigen stad. Het zal zijn eerste A partij worden, waarna hij zijn handschoen aan de wilgen zal gaan hangen. Armen Zakjan, eveneens van Kai Muay gaat zijn 2e A partij tegen Nawied van Fighting Palace uit Zwolle vechten. Een lokale battle waarbij het publiek op het puntje van zijn stoel zal zitten! Ook Miloud el Geubli zal alles uit de kast moeten trekken om zijn tegenstander Ardalan van Golden Glory Zuid Laren te verslaan. Dit opkomende talent is nog niet zo bekend bij het grote publiek, maar hij wil er alles aan doen om dat in deze wedstrijd te veranderen.

Ook de dames worden niet vergeten: Salaysa vd Bos zal het opnemen tegen Ilona Wijmans, de protegée van Melvin Manhoef. Beide dames zullen het onderste uit de kan moeten halen om de overwinning mee naar huis te nemen. Geen van beide zal een duimbreed toegeven.

Ook kan het publiek zijn hart ophalen aan de 4 B-partijen van deze avond. Zwaargewicht Patrick Feenstra vecht zijn laatste B-partij tegen Sergio Pique van Team Snipers. Beide heren zijn vastberaden deze overwinning op hun naam willen zetten, en zo door te stromen naar de A-klasse.

Een goed gevuld programma, in een geheel nieuwe setting, kortom hét recept om voor een succesvol avondje kickboksen.

De zaal gaat open om 15:00 uur
Het evenement begint om 16:00 uur ( hoofdprogramma om 18:00 uur)
Kaarten kosten €25,- ( excl. € 2,50 voorverkoopkosten)

Wij hopen jullie te kunnen verwelkomen op zaterdag 16 juni in Schaaf City Theater te Leeuwarden!