Fight Fans presenteerde afgelopen zondag de zenuwslopende finale van een zwaargewicht- en middelgewicht- toernooi waarbij deelnemers onderling strijden om de felbegeerde Next One titel, dé ticket naar een full prof carrière.

Met 14 spannende partijen op het programma waarvan 7 vroegtijdig zijn besloten door middel van een KO of opgave kun je wel zeggen dat het tweedelig Fight Fans evenement een groot succes is geweest.

Het publiek stond op zijn tenen nadat Steve Poort zijn beide tegenstanders heeft geëlimineerd middels respectievelijk een TKO en een KO en dit al vroeg in de eerste ronde! The Iceman, die ondertussen een contract bij Showtime heeft gesloten, maakt er een traditie van aangezien hij op zijn semi prof debuut, tijdens de eerste editie van Fight Fans, de partij op soortgelijke wijze heeft besloten. STEVE POORT IS THE NEXT ONE en dat zal hij voorlopig ook blijven is de verwachting. Verder is het interessant om te vermelden dat Steve een down to earth gozer is die erg sportief is naar zijn tegenstanders.

Een tweede uitblinker uit het middelgewicht- toernooi is Cedric Manhoef. Cedric heeft dezelfde explosieve stijl als zijn neef Melvin Manhoef en wist daarmee zijn eerste partij door een KO te beëindigen. In de finale kon hij het dit keer niet opbrengen tegen Steve Poort. Een welverdiende tweede plaats.

Uit het zwaargewicht- toernooi heeft Martin Terpstra uit Mejiro Gym Friesland de Heavyweight- titel weten te bemachtigen. Wat opvalt bij Martin Terpstra is zijn ijzersterke karakter. Iemand die echt komt om te knokken om het zo maar te zeggen. Zijn eerste partij tegen Dangelo Marschall wist hij op punten te winnen. In de finale bezorgt hij het publiek een ongelofelijke partij waarbij Martin, na goed aangeslagen te zijn door Colin George, de partij toch kon beslissen door opgave. MARTIN TERPSTRA IS THE NEXT ONE.

Op het moment is Fight Fans gestart met het scouten van 16 deelnemers uit zowel de gewichtsklasse -76 als -86 kg voor het Next One 2 toernooi onder toezicht van het WFCA. Dit toernooi zal plaatsvinden in september 2012.

Deelnemers aanmelden kan via info@fightfans.nl

Een goed concept, mooie PR, harde partijen en een geweldige sfeer. Kijk op onze website www.fightfans.nl voor meer informatie of volg ons via www.facebook.com/moseries