Op zondag 2 september zal de Uithof in Den Haag het toneel gaan worden voor de vijfde editie van Extreme Promotions “Muaythai Mania”. Na het succesvol verlopen vierde deel in het Eventplaza te Rijswijk hebben promotors Telmo da Cruz en Raoul Nanhekhan besloten om hun concept naar een hoger plan te trekken met een stevige matchmaking, een grotere zaal en een verrassende aanvulling op het programma.

Vorig jaar oktober vormde het Eventplaza in Rijswijk nog het toneel voor het vierde deel van de serie waar onder andere Ismael Londt verrassend Mourad Bouzidi technisch knock-out sloeg. Voor dit jaar is gekozen voor de Uithof in Den Haag om de ambities van Extreme Promotions meer vorm te gaan geven. Men wil binnen afzienbare tijd een constante factor binnen de sportwereld worden. Voorop stond al een goede matchmaking, maar met een grotere zaal waar meer ruimte is voor show en entertainment hoopt Extreme Promotions te volgende stap te gaan zetten.

De absolute hoofdpartij zal in september bestaan uit de langverwachte rematch tussen Nieky Holzken en L’Houcine Ouzgni die we beter kennen onder zijn vechtersnaam “Aussie”. De vechter die getraind word door Hans Nijman en Dick Vrij van het Top Team Beverwijk versloeg Golden Glory’s Golden Boy Nieky Holzken twee jaar geleden met een harde KO in de eerste ronde in de Sporthallen Zuid te Amsterdam. Nieky Holzken is gebrand om deze keer in Den Haag de winst naar zich toe te trekken en om te laten zien dat de knie van Aussie een gelukstreffer was.

Afgezien van deze langverwachte rematch staan de volgende A-klasse partijen inmiddels vast op Muaythai Mania V;

William Diender (Team Diender) vs Mandela Antoine (Team Furious)

Darryl Sightman (Bonjasky Academy) vs Alviar Lima (Team Super Pro)

Louis Tavares (Paszterik) vs Jason Wilnes (Colloseum)

Eddy Almeida (Paszterik) vs Hicham “Haagse Killer” (TB Den Haag)

Nathan van ‘t Hoft (Pattaya Gym) vs Hakan Aksoy (Siam Gym)

Jacky Dings (Golden Glory Helmond) vs Juan Barragan (Sportcentrum 010)

Ramon Bonte (Paszterik) vs Ismael Lazar (Budokai Tilburg)

Hafid el Boustati (Teamclub 070) vs Giga Chikadze (Vos Gym/Team Slamm!!)

De organisatie is nog met een aantal A-klasse partijen bezig en deze zullen spoedig worden bevestigd.

Verder is er nog een bijzondere toevoeging die Extreme Promotions bekend maakt: Glory vechter Albert Kraus gaat op 2 september in de Uithof zijn eerste profbokspartij draaien. De veelvoudig wereldkampioen kickboksen, met een sterk talent voor boksen heeft dan ook in overleg met zijn werkgever Glory Sports International besloten om de stap te wagen. Dit betekent absoluut niet dat Kraus niet meer in een kickboksgevecht te zien zal zijn. In de aankomende maanden zal hij strijden in de Glory final 8 tot 70 kg, en ook daarna zal hij gewoon blijven kickboksen en zijn carrière voortzetten bij Glory, waar hij zich perfect op zijn plaats voelt. Albert Kraus wil daar zelf alvast het volgende over kwijt.

“Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Glory. De manier hoe Glory met vechters omgaat is perfect. Ik wil een goede carrière maken met Glory en een ware ambassadeur zijn voor Glory en de kickbokssport.”

Kaarten zijn inmiddels verkrijgbaar in de voorverkoop online via www.ticketpoint.nl en tevens bij de deelnemende sportscholen voor het bedrag van 30 euro. Ook worden er gratis kaartjes beschikbaar gesteld bij elke 100ste like op de Facebookpagina van Extreme Promotions.Tevens zullen daar ook in de aanloop naar het evenement dikke goodiebags van Everlast verloot gaan worden, hou het dus in de gaten!