Op zaterdag 1 september organiseren Fightsport Matchmaking en M Sports de tweede editie van ‘Fight For Victory’ in sporthal de Watertoren te Egmond aan Zee. Een mooie kick off van het nieuwe seizoen! Ook dit keer zal de organisatie er alles aan doen om de verwachtingen van het publiek te overtreffen.

De hoofdpartij van de avond gaat tussen Marino ‘Zigeunerjongen’ Schouten (M Sports) en Donald ‘NBK’ Berner (Yamato Gym/Industria Sport). Schouten, die sinds kort een gewichtsklasse zwaarder vecht, krijgt niet bepaald een makkelijke tegenstander. De ervaren ‘Natural Born Killer’ uit Hilversum is zeer gemotiveerd om zijn kunnen in Egmond te laten zien. Dat de Nederlandse titel van de NOVER -82.55 kg op het spel staat maakt het voor beide heren alleen maar interessanter…….

Dan de B-partijen van de avond. De ongeslagen Ibrahim el Bouni van Gym Haarlem zal de handschoenen kruizen met de nieuwe aanwinst van Melvin Manhoeff: Rotterdammer Dwayne Waterval. Waterval is na een knieblessure acht maanden uit de roulatie geweest en gebrand op zijn ‘come back’. El Bouni is daarentegen niet van plan zijn ongeslagen status aan de wilgen te hangen. Wie zal er in deze wedstrijd tot 86 kg zegevieren?

Gilberto van Es die bij het welbekende Pancration uit Amsterdam Noord traint, staat 1 september tegenover ‘Mighty’ Mike Winter (Oosterbaan Gym). Ondanks Mike zijn geringe lengte is hij een opvallende verschijning. 40 jaar jong maar dat weerhoudt hem niet om alles op alles te zetten om door te stomen naar de A-klasse! Gilberto versloeg vorige keer Mike zijn teamgenoot en gaat dit keer weer vol voor de winst. Een ouderwets ‘Amsterdam vs Rotterdam’ dus! Deze wedstrijd is afgesproken tot -82.5 kg.

Dat de 70 kg klasse propvol talent zit is welbekend. Kevin Hesseling (Gym Haarlem) en Khalid Farrah (Kops Gym) zijn twee voorbeelden van vechters die je in de gaten moet houden. Hesseling wil na deze partij zijn debuut maken in de A-klasse. Zijn ongeslagen status wil hij kostte wat het kost behouden. Farrah zal alle mogelijke moeite doen om daar verandering in te brengen. Wie zal er met de winst vandoor gaan in Egmond?

Verder staan er diverse C-klasse wedstrijden op het programma waar iedereen van zal genieten. Regilio vd Ent (M Sports) vs Jack Tazelaar (TT Beverwijk) zijn twee jonge jongens die toch al de nodige ervaring hebben opgebouwd. Op Fight For Victory willen ze laten zien uit wat voor hout ze gesneden zijn. Luciano Babel (MAS) vs Ahmed Stitou (El Otmani Gym) zijn de opkomende talenten in de 70 kg klasse. Beide zijn ongeslagen…….! Wie zal deze clash winnen?

Deelnemers komen dit keer uit een breder gebied: M Sports Alkmaar, Mejiro Gym Amsterdam en Friesland, Kyo Thai Heerhugowaard, Family Gym uit Ouderkerk a/d Amstel, Team FPA Amersfoort, Fitz Gym Aalsmeer, SFW de Schakel uit Wieringerwerf, SportsArt Den Helder, Industria Sports Hilversum, Gym Haarlem, Team Manhoeff uit Hoofddorp, Yamato Gym Weesp, Pancration, Kops, El Otmani en MAS uit Amsterdam, Oosterbaan Gym uit Rotterdam en Team Gunyar uit Eindhoven zijn allemaal aanwezig in Sporthal de Watertoren. Kortom: een goed gevulde avond kickboksen!

Het evenement begint om 18.00 uur, zaal open om 17.00 uur.
De voorlopige matchmaking zal binnenkort worden geplaatst.
Adres: Sporthal de Watertoren, Watertorenweg 36, Egmond aan Zee.
Kaarten zijn omstreeks half juli verkrijgbaar bij alle deelnemende gyms, vvk €27.50 en aan de deur € 30.

We verwelkomen jullie graag op Fight For Victory, zaterdag 1 september in Egmond aan Zee!