Forrest Griffin heeft gisteravond geen vrienden gemaakt na zijn overwinning op Tito Ortiz. De 34-jarige Amerikaan kon zich na zijn overwinning op Ortiz niet gedragen en kreeg de wind van voren.

Depressief

Nadat bekend werd gemaakt dat Forrest Griffin de winnaar van het gevecht was, nam Griffin een sprint naar de kleedkamers. Dana White verliet zijn ringseat om Griffin terug te sturen naar de Octagon. Alsof zijn eerste stunt nog niet gek genoeg was, pakte hij bij terugkomst de microfoon af van Joe Rogan en begon zelf met het interviewen van Tito Ortiz. Het publiek reageerde hier niet enthousiast op. Wat bleek nu, Griffin voelde zich depressief en gedroeg zich daarom zo raar.

“Hij maakt me gek”

Dana White is niet te spreken over het gedrag van Griffin. “Hij maakt me gek. Het is als professionele zelfmoord, de dingen die hij uithaalt. De mensen houden van Forrest Griffin. Ik ging achter hem aan om hem terug te halen,” aldus Dana White. “Ik vroeg aan hem in de hal of hij wel helemaal goed bij zijn hoofd was. Hij vertelde mij dat hij depressief was. Ik zei tegen hem dat als hij depressief wordt van het winnen van een gevecht, hij maar depressief moet zijn na zijn verplichtingen in en rondom de Octagon. En als hij het beroep van Joe Rogan wil overnemen hij dat wel kan vergeten. Dat is het beroep van Joe. Blijf gewoon van de microfoon af totdat hij naar je toekomt. Ik houd van Forrest Griffin. Dat heb ik altijd al gedaan. Het is een geweldige jongen. Maar hij draait soms een beetje door.”

“Wat een onzin was dat”

Tito Ortiz, wie zijn laatste wedstrijd in de UFC vocht, was niet te spreken over de acties van zijn collega. “Wat een onzin was dat. Eerst rent hij weg en dan pakt hij de microfoon. Ik had het leuker gevonden als Joe Rogan mij interviewde,” aldus Tito Ortiz. Forrest Griffin bood tijdens de persconferentie zijn excuses aan. “Het spijt me. Ik merk dat jullie een geschiedenis samen hebben. Ik wou dat ik het terug kon nemen,” aldus Griffin.