De beschuldigingen tegen Badr Hari blijven zich maar opstapelen. Eerder werd Hari beschuldigd van het mishandelen van zakenman Koen Everink in een skybox bij Sensation White in de Amsterdam Arena, nu wordt hij verdacht van het om zich heen slaan in de Amsterdamse nachtclubs Air en Jimmy Woo.

“Mijn oogkassen kleurden later blauw”

De medeoprichter van Air, Jeroen van den Berg, zegt dat Hari hem in de club in elkaar heeft geslagen en in het gezicht heeft geschopt. Hierbij verloor Van den Berg zijn tanden. De aanleiding hiervoor was volgens Van den Berg dat iemand uit een groepje dat hij door de club leidde bij het passeren door de drukte een hand op Hari zijn schouder had gelegd. “Voordat ik het weet, haalt hij uit, in mijn gezicht. Ik val op de grond en word op mijn knieën wakker. Als ik mijn hoofd opricht, schopt ie me vol in mijn gezicht. Mijn tanden breken af, mijn oogkassen kleurden later blauw,” aldus Van den Berg.

Deze mishandeling vond vorig jaar juli plaats. Air sprak destijds af met Hari dat er geen aangifte werd gedaan indien hij wegbleef. “We waren als de dood dat nog ergere ongelukken zouden gebeuren en ik heb nu eenmaal weinig vertrouwen in justitie. Het laatste wat je wilt, is dat iemand uit woede over een aangifte een brandbom naar je club gooit of klanten te grazen neemt.” Nu zijn vriend Everink in elkaar is geslagen, vertelt Van den Berg zijn verhaal. Op 18 mei heeft Hari volgens aanwezigen een bezoeker van club Jimmy Woo mishandeld.