Invicta FC president Shannon Knapp heeft bekend gemaakt dat er in oktober tijdens het derde Invicta FC evenement, titelgevechten plaats gaan vinden in de 105- en 135 pound divisie.

Sara McMann vs Alexis Davis

De winnaressen van de gevechten tussen Shayna Baszler vs Sara McMann en Alexis Davis vs Hitomi Akano krijgen een kans om als eerste te strijden voor de Invicta FC titel. Sara McMann en Alexis Davis wisten gisteravond een overwinning te boeken, zij zijn de gelukkigen en nemen het in oktober tegen elkaar op voor de Invicta FC titel. Terwijl de 135 pound divisie genoeg vechtsters heeft zijn er nog maar weinig vechtsters in de 105 pound divisie.

“Het is niet dat we alles willen overnemen”

Het eerste evenement van Invicta FC werd erg goed bekeken. Op de website keken er 233.580 unieke bezoekers naar het evenement. “Voor het eerste evenement had ik 10 gevechten gepland. Later werden het er 12 en nu hebben we er 14. Er staat geen slecht gevecht op het programma,” aldus Shannon Knapp. Invicta FC heeft nu zijn thuisbasis in Kansas maar Knapp is van plan om ook in andere steden organiseren. “Het is niet dat we alles willen overnemen. We willen met iedereen samenwerken,” laat een gemotiveerde Knapp weten.